MENÜ

ÖZET | Akhisar-Trabzonspor maç sonucu: 1-3

Trabzonspor ile Akhisar 24. haftanın kapanış maçında karşı karşıya geldi. Trabzonspor, 8 maçlık yenilmezlik serisini bu maçta da sürdürdü. Trabzonspor geriye düştüğü maçta 3-1 galip gelmeyi bildi.

ÖZET | Akhisar-Trabzonspor maç sonucu: 1-3

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftanın son maçında Akhisar Trabzonspor'u konuk etti. Trabzonspor mücadeleyi 3-1 kazarak çıkışını devam ettirdi.

Dakika 11'de Sokol Cikalleshi ile Akhisar mücadelede 1-0 öne geçti. Dame N'Doye dakika 58'de beraberliği sağlayan golü attı. Dakika 77'de Hugo Rodallega ceza sahası içinde kaleci Bora tarafından düşürüldü. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına Uğur Demirok geldi. uğur Demirok hata yapmadı ve skoru 2-1'e getirdi. Dakika 83'de Dame N'Doye'ın golü ile skor 3-1'e geldi. Mücadele 3-1 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Trabzonspor son 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ile müthiş bir seri yakaladı. Trabzonspor bu üç puanla puanını 38'e yükseltti. Akhisar ise 27 puanda kaldı.


Maçtan dakikalar...

Maç başladı.


Dakika 3'de Yusuf Yazıcı ceza sahası dışından iyi bir vuruş yaptı. Akhisar kalecisi Bora bu şutu çıkartmayı başardı.

Dakika 5'de Castillo çalımlarla ceza sahasına girdi. Castillo ceza sahasına girer girmez şutunu çekti ancak top az farkla auta çıktı.

Dakika 6'de Akhisar etkili geldi. Soner'in pasında Olcan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Olcan'ın şutunu Onur Kıvrak çıkarttı.

GOOLL! Dakika 11'de Olcan Adın'ın sol kanattan ortasında Sokol Cikalleshi güzel bir kafa vuruşu ile skoru 1-0'a getirdi.

Dakika 26'da Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu kazanan Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın ceza alanına gönderdiği ortaya yükselen Carl Medjani'nin kafa vuruşunda top kalenin üstünden auta çıktı.

Karşılaşmada dakika 40. Tempo düştü...

Dakika 45
+1'de Castillo soldan etkili geldi. Castillo, ceza sahasına girmeden şutunu çekti. Top az farkla auta çıktı.

Akhisar-Trabzonspor maçında ilk yarı sona erdi.

İkinci yarı başladı.

Dakika 53'de Olcay Şahan'ın ceza alanına gönderdiği ortaya yükselen Dame N'Doye kafayı vurdu. Bora Körk topa rahatlıkla sahip oldu.

GOOLLL! Dakika 58'de Trabzonspor, Onazi'nin pasında rakibinden iyi sıyrılan Dame N'Doye'un golü ile maçta beraberliği yakalıyor.

Dakika 65'de Carl Medjani'nin ortasında Hugo Rodallega'nın kafa vuruşunda top auta çıktı.

Kaleci Bora'nın Rodallega'ya yaptığı hareket sonucu hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.

GOOLL! Penaltıda topun başına Uğur Demirok geldi. Uğur kaleci ile topu farklı köşelere gönderdi.

GOLLL! Dakika 83'de Olcay Şahan'ın ceza sahası içinde verdiği güzel pasta Dame N'Doye kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti.

Trabzonspor maçta 3-1 öne geçti.



Akhisar - Trabzonspor 11'ler:

Trabzonspor
: Onur, Pereira, Uğur, Medjani, Mas, Okay, Onazi, Yusuf Yazıcı, Castillo, Olcay, Rodallega.
Akhisar: Bora Körk , Miguel Lopes ,Miral Samardzic ,Caner Osmanpaşa ,Kadir Keleş ,Özer Hurmacı ,Aykut Çeviker ,Soner Aydoğdu ,Custodio ,Olcan Adın ,Sokol Cikalleshi

Haberin Devamı
YORUM YAZ