MENÜ

Rıdvan Dilmen: Advocaat ile yola devam edilmeyecek

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, 2-0'dan sonra Fenerbahçe'nin önemli bir reaksiyon gösterdiğini söyledi. Dilmen, Fenerbahçe'nin bir seri yakalama şansı olduğunu dile getirirken çarpıcı bir iddiayı da ortaya attı ve seneye Advocaat'ın takımın başında olmayacağını söyledi.

Rıdvan Dilmen: Advocaat ile yola devam edilmeyecek

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oldu. Mücadelenin ilk yarısı 2-2 sona erdi.

Bu mücadelenin ilk yarısını ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Dilmen'in ilk yarı açıklamaları:

"İlk 25 dakikalık farklı bir oyun oynadı. Alanyaspor maçın başlaması ile rakibine nefes aldırmadı. Fenerbahçe çok kötüydü demek, Alanya'ya haksızlık olur. İlk 25 dakikada Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım gitsin, Advocaat Hollanda'ya dönsün, oyuncular da kötü demiştir."

"Fenerbahçe'nin 2. golünde Fernandao ofsayt gibi gözüküyor ama aslında değil. Sayılmayan golde, Mehmet Topal'ın değip değmemesi önemli değil, top atıldığında aktif alanda mı, değil mi, bakmak lazım."

"Büyük takımlar geriden gelip yakaladığı zaman avantajı eline geçirir ama, ilk yarıdaki tempo olur mu, kuşkuluyum."

Dilmen ikinci yarıyı böyle yorumladı:

"Fenerbahçe'de Fernandao 1'inci santrforum diye bağırıyor. Oynadığı her maçta etkili olmaya çalışıyor. Bugün de iş yaptı. Diğer tarafta papatya falı Robin van Persie var. Fenerbahçe'nin bir seri yakalama şansı var. Oyuncuların karakteri hiç değişmiyor. Fenerbahçe hep savaşıyor. Oyuncuların isteği var. 2-0'dan sonra sezonu bitirmiş gibiydi ancak reaksiyonu çabuk gösterdi. Çok önemli bir 3 puan oldu. Fenerbahçe'de Advocaat ile yola devam edilmeyecek, görünen durum bu. Kulübün içinden böyle duyumlar geliyor.Oyuncular da bunu biliyordur."

ÖZET - Alanyaspor - Fenerbahçe maç sonucu: 2-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ