MENÜ

Yusuf Şimşek: Tek suçlu benim

Bandırmaspor Teknik direktörü Yusuf Şimşek: "Tek suçlu benim. Seyircimizin kalan tüm maçlarımızda desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Yusuf Şimşek: Tek suçlu benim

Bandırmaspor, TFF 1. Lig’in 24. haftasında pazar günü iç sahada Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Bandırmaspor Tesisleri’ndeki antrenman öncesi, Bandırma 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Takıma, baklava ikram eden Biçer, Elazığspor maçında başarı diledi.

Taraftardan özür diledi

Antrenman sonrası açıklamada bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligde geçen hafta Manisaspor deplasmanında aldıkları 6-2’lik yenilginin sorumluluğunu üstlendiğini ifade etti. Bir an önce toparlanmaları gerektiğini vurgulayan Şimşek, şunları kaydetti: "Kötü bir haftayı geride bıraktık. Manisa’da 12. dakikaya kadar gördüğümüz iki gol oyuncularımızı olumsuz etkiledi. Bu nedenle ilk yarıda çok kötü oynadık ve sahada hiçbir şey yapamadık. Tekrar söylüyorum ki, tek suçlu benim. Bu maçta taraftarlarımızı da çok üzdük. Maçı 35. dakikada terk ettiler. Onlardan da özür diliyorum. Ancak sadece bir maç kaybettik. Benim gibi futbolcularımın da bu maçtan acı bir ders çıkardıklarına inanıyor ve onlara güveniyorum. Seyircimizin hem bu hafta oynayacağımız Elazığspor maçında hem de kalan tüm maçlarımızda desteğine ihtiyacımız var."

Haberin Devamı
YORUM YAZ