MENÜ

İzmir'in engelsizleri Avrupa'da

Türkiye’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa Ligi-3 A Grubu’da temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın antrenörü İsmail Kar, Türkiye’ye bir başarı daha yaşatmak istediklerini belirtti.

İzmir'in engelsizleri Avrupa'da

Kar, yaptığı yazılı açıklamada, 2 sezon aradan sonra tekrar Avrupa kupalarında mücadele edeceklerini kaydetti. İzmir Büyükşehir Belediyespor’un tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa’da da tanınan bir marka olduğunu bildiren Kar, "Bu sporun Türkiye’de bu kadar popüler hale gelmesinde çok önemli bir misyon edindik ve bunu başarıyla yerine getirdik. Avrupa Ligi-3, Avrupa’nın önemli kupalarından biri. Grupta güçlü rakiplerimiz var. Ancak bizim kadromuz da ilk ikiye girecek kadar kaliteli ve deneyimli. Ülkemize bir başarı daha yaşatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor, Hollanda’daki A Grubu maçlarında ev sahibi Only Friends’in yanı sıra Almanya’dan Wiesbaden, Yunanistan’dan Dodekanises ve Polonya’dan LTRSN Lodz ile karşılaşacak. Turnuvadaki ilk maçını 10 Mart Cuma günü Dodekanises ile yapacak İzmir temsilcisi, aynı gün Hollanda temsilcisi Only Friends ile mücadele edecek. İzmir Büyükşehir Belediyespor bir gün sonra da Wiesbaden ve LTRSN Lodz ile karşı karşıya gelecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ