MENÜ

"Fenerbahçe maçının seyir zevki yüksek"

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Savut: "Alanyaspor’un mantalitesi futbol oynamaya dayalı. Kazansa da kaybetse de zevk veren bir futbol oynuyor" dedi.

"Fenerbahçe maçının seyir zevki yüksek"

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe ile yapacakları maçın, seyir zevkinin yüksek olacağını ifade etti.

Savut, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının takımları açısından önemli olduğunu söyledi. Geride kalan 23. haftada, Medipol Başakşehir maçında yaşadıkları yenilgiye rağmen takımın performansıyla umutlandıklarını dile getiren Savut, "Fenerbahçe maçının seyir zevki yüksek olacak. Alanyaspor’un mantalitesi futbol oynamaya dayalı. Kazansa da kaybetse de zevk veren bir futbol oynuyor. Sonuca dayalı değil, futbola dayalı bir mantalite var. Bunun da bizim üzerimizde bir memnuniyeti söz konusu." diye konuştu.

"Puan almamız gereken bir maç"

Savut, Fenerbahçe maçında ekstra bir motivasyonla sahaya çıkacaklarını belirtti. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en önemli kulüplerinden olduğunu vurgulayan Savut, şunları kaydetti: "Bizim için puan alınması gereken bir maç olarak değerlendiriyoruz. Sahamızda oynadığımız son maçta taraftarın futbolcu üzerinde ne kadar etkili olduğunu hep beraber gördük. Onlar stattayken daha keyifli oluyor ve bu takıma da yansıyor, takımın temposu artıyor. Alanya halkının Süper Lig’in keyfini çıkarması gerektiğine inanıyorum. Gelip bizimle bu heyecanı yaşıyorlar. Fenerbahçe ile kupa maçı dışında ligde sahamızda ilk defa karşılaşacağız. Gelip takımlarını desteklemeleri gerekiyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ