MENÜ

Çaykur Rizesporlu Jantscher ve Petrucci iddialı

Çaykur Rizesporlu Jakop Jantscher ve David Petrucci, bu hafta oynayacakları Antalyaspor maçını kazanarak ligde kalmak için önemli bir adım atacaklarını iddia etti.

Çaykur Rizesporlu Jantscher ve Petrucci iddialı

Bu sezon 4 gol atan Jakop Jantscher, ligin ikinci yarısına iyi başlamalarına rağmen devamını getiremediklerini belirtti, şöyle devam etti:

"İyi oynayıp mücadele etmemize rağmen galip gelemedik. Son 4 maçtan sadece 1 puan aldık. Bunlar geride kaldı ve önümüze bakıyoruz. Antalyaspor, son 2 maçını kaybetti ama ligin güçlü takımlarından biri. Kazanmak için sahaya çıkıp her şeyimizi ortaya koyacağız. Takım arkadaşlarımla birlikte kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Zafer bizim olacak. Kazanarak ligde kalma yolunda önemli bir adım atmak istiyoruz."

"BAŞARACAK GÜÇTEYİZ"

Kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayan David Petruccı ise Antalyaspor ile oynayacakları maçı kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını vurgularken şunları söyledi:

"Hocam bana görev verirse oynamaya hazırım. Ligde küme düşme hattının içinde bulunuyoruz ve bu durumdan kurtulmak zorundayız. Antalyaspor oldukça kaliteli isimlere sahip. Ama biz her maçta yaptığımız gibi sadece kendi oyunumuza bakacağız. Taraftarımıza zafer yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz. Yeter ki bu önemli ve kritik maçta taraftarımız yanımızda olsun."

FORVETE ÖZEL İLGİ

Çaykur Rizespor, bugün teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Hikmet Karaman, son haftalarda istediği katkıyı bir türlü alamadığı forvet oyuncularıyla özel olarak ilgilenmeye başladı. Kweuke ile birlikte Edomwoni, Igiebor, Ahmet İlhan, Tuszknski ve Jantscher ile yakından ilgilenen Hiikmet Karaman, oyuncularından gol yollarında etkili olmalarını istedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ