MENÜ

"Gaziantepspor'un düşmemesi için kenetleneceğiz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, takımın ligden düşmemesi için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirtti.

"Gaziantepspor'un düşmemesi için kenetleneceğiz"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, takımın ligden düşmemesi için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirtti.

Uygun, Celal Doğan Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını ve izleyenlerin hoşuna giden bir futbol oynamaya başladıklarını söyledi.

Futbolcularının sahada ellerinden geleni yaptığını vurgulayan Uygun, "Yeteneklerimizi sergiliyoruz. Şartlara uygun bir şekilde çalışıp rakibi analiz ediyoruz. Taktiksel olarak hazırlanıyoruz fakat hakemi hesaba katmıyoruz. Bu bir hataymış. Bunu da hesaba katacağız inşallah." diye konuştu.

Hakem anlamında hiç kimseden beklentileri olmadığını dile getiren Uygun, hakemlerin adaletli davranmasını ve gördüğünü çalmasını arzu ettiklerini aktardı.

Anadolu takımlarının bu açıdan canının çok yandığını belirten Uygun, "Bu açıdan sadece bizim değil diğer takımların da yandığı bir hafta yaşadık. Hakem camiasının kurallarının, kanunlarının ve statülerinin değişmesi gerektiğinin bir gerçeği ve göstergesi oldu." ifadelerini kullandı.

Ligde 2-1 yenildikleri Bursaspor maçında aleyhlerine verilen penaltı kararının doğru olmadığını savunan Uygun, "Önümüze bakmakta fayda var. Rakiplerimizin yenildiği haftada kaybettiğimiz 3 puan açıkçası daha acı verici, üzüntü verici. Şehri kenetlendirmek, ayağa kaldırmak, takımdaki futbolcuları moral, motivasyon yönünden yukarı çekmek için çok önemliydi. Böyle bir şansı- kaybettik. Kasımpaşa maçıyla bunu telafi etmek istiyoruz. Allah’ın izniyle inşallah bütün taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa karşısında zorlu bir maça çıkacaklarına dikkati çeken Uygun, "Taraftarımızla puanlar kazanabileceğimize, onların itici gücüyle başarıyı yakalayabileceğimize, şehrin kenetlenmesiyle birlik ve beraberliğimizin artacağına inanıyorum. Gaziantepspor düştüğünde, bu şehrin bütün kurumlarına, holdinglerine kadar herkes düşmüş olacak. Sadece Gaziantepspor’umuz düşmüyor. O yüzden el birliğiyle, takımın düşmemesi için kenetleneceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ