MENÜ

Sait Karafırtınalar: Bu skoru beklemiyordum

Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Mümkünse farklı kazanmak için oynuyoruz. ’Bu skoru bekliyordum.’ desem doğru olmaz" dedi.

Sait Karafırtınalar: Bu skoru beklemiyordum

TFF 1. Lig’in 23. haftasında Bandırmaspor’u 6-2 mağlup eden Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, her maçta farklı kazanmak için oynadıklarını ancak bu skoru beklemediğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında farklı galibiyetten dolayı tüm oyuncularını tebrik ettiğini aktaran Karafırtınalar, "Sezonun son maçı değildi, kazansak da kaybetsek de lig devam edecekti. Bundan sonra zorlu maçlar oynayacağız." dedi. İlk yarıda ortaya konulan futbola değinen Karafırtınalar, "İlk yarı inanılmaz bir futbol vardı. Devre arasında oyuncularla konuştuk. ’Rakibi küçümsemeyin, saygılı olun.’ dedim. Futbolculardan ikili mücadelede çalımlara fazla girmemesini, rakibi tahrik edecek pozisyonlardan kaçınmalarını istemiştim. Bu konuda yanlış anlaşıldık sanırım, frene bastık. Sakatlanıp oyundan çıkan Umut Gündoğan’ın eksikliğini de hissettik. İkinci yarıya zorunlu bir değişiklik ile başladık." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, farklı skorla ilgili soruya şöyle cevap verdi: "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Mümkünse farklı kazanmak için oynuyoruz. ’Bu skoru bekliyordum.’ desem doğru olmaz. Oyun bizi oraya götürüyor. Eskişehirspor ve Ümraniyespor takımına da aynı farklı skorları yapmıştık. Ümraniyespor şu anda çok az gol yiyen bir takım. Biz çok farklı bir takımız. Sahada konsantrasyonu yakalayabilirsek herkesin canını yakabiliriz." Ligin kalan bölümündeki maçlarla ilgili olarak da Karafırtınalar, "Kalan 11 maçımızda alabileceğimiz tüm puanları almak istiyoruz. Puan barajımız yok. Kazanamıyorsak, kaybetmeme gibi bir alışkanlığı da edinmemiz gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ