MENÜ

Demba Ba'dan sakatlık açıklaması

Siyah Beyazlı ekiple sözleşme imzaladıktan sonra tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Demba Ba, dönüşte özel açıklamalar yaptı.

Demba Ba'dan sakatlık açıklaması

Demba Ba İstanbul dönüşü kendini iyi hissettiğini vurgularken, Galatasaray galibiyeti için de "Arkadaşlarım harika iş çıkarıyorlar. Böyle devam edersek hiç şüphem yok ki şampiyon oluruz" dedi.

Sakatlığıyla ilgili olarak, "İyiyim, çok iyiyim. Bu yüzden geri döndüm." diyen Senegalli golcü, "Ne zaman sahalara döneceksin?" sorusuna, "Bilmiyorum. Önce kulübe gidip yetkililerle görüşmem gerekiyor. Ondan sonra bir karar vereceğiz. Ama kendimi iyi hissediyordum." yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın Galatasaray galibiyeti için "Mükemmeldi." yorumu Demba Ba, "İnanılmaz. Arkadaşlarım harika iş çıkarıyorlar" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk için de umutlu konuşan golcü futbolcu, "Yarış hala birbirine yakın. Daha yolumuz var ve işimiz zor. Başakşehir de hala yarışın içinde. Arkadaşlarım harika iş çıkarıyorlar. Böyle oynamaya devam edersek hiç şüphem yok ki; şampiyon oluruz. (Ntv Spor)

Futbolda Beşiktaş devrimi

Haberin Devamı
YORUM YAZ