MENÜ

BLACK ADLER ikincilikten çıkar mı?

At yarışı uzmanımız Gökhan Yalçınkaya, Kocaeli yarışlarını değerlendirdi.

BLACK ADLER ikincilikten çıkar mı?

1.AYAK:Koşuya ilk baktığımda benim gözüme ilk AKKURT, çarptı. Bakın bu atla ilgili bir şey söyleyim, herkes bilmez, artık koşamaz bitti denilen ameliyat olup sahaya dönen atlardan biri, çok sıkıntılar yaşadı, ona rağmen İstanbulda İzmirde ne koşular kazandı, 10 yaşında olmasına rağmen hala bir yerlere geliyor, stili rakipleri var ama yine de inatçı yaşlı kurt benim favorimdir.

Rakip gördüğüm ilk isim SİVASLI MUSA’dır, son startına inanmıyorum, bu kez farklı koşacaktır, yalnız bariyer dibinden güç aldığı çok aşikar, dışarıdan değilde, düzlükte kimse kapmadan içeriyi tutarsa, at bırakmıyor devam ediyor. Geçen yarışında starta 6 boy kaldığı için asla o koşusunun yanıltmasın kasteddiğim eli kulağındaki HALENAY, son yarışında mesafeden dolayı tam randıman veremeyen uzunlarda çok daha başarılı olan ve 6.5 kilo daha düşen MUSON RÜZGARI, Bursada çamur pistteki yarışını önemsemediğim civi’sinde açık yarışlar koşma tecrübesi bulunan ters at KEREMCAN, verdiği aradan sonra tedavisi yapılan dinçlik koşusu gerçekleştirecek olan KARA TURBO, son startına oranla 10.5 gibi çok ciddi sıklet farkı düşen ABJARKAYA, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK:BELARAK, bana göre buram buram mesafe istiyor, bu kez 300 metre uzadı vurabilir. YILDIRIMKIZ, da mesafe istiyor, o da rahatlayacaktır, geçen sene maidenken Kısa Vade koşan bir at. SUMMER RAIN, aradan sonra iki yarış koştu yeterli kıvama ulaştığı kanaatindeyim, çıkışa geçebilir. JOHNY HANDSOME, kapalı kutudur, sona ekledim.

3.AYAK:ELMASINKIZI, SULTANHAN, SAPANCALI KIR KIZ, HALİME HANIM, KIZIMİREM sıralamamdır.

4.AYAK: MORE THAN A GAME ile KAFKASLI, anayasa gözüküyor.

5.AYAK:Bugunkü manidar başlığı atmamın sebebi, 4 gün önceki yarışında bu aprantinin yaptığı tuhaflıklar. Kardeşim sen kendini izlendin mi? Sen dalga mı geçiyorsun insanlarla? Ne oldu tansiyonun mu düştü? 20 metre kala bir canlandın tansiyonun geri mi yükseldi o ara ? BLACK ADLER, kamçı mı sevmiyor biz mi bilmiyoruz yoksa? Millet çakıl taşıyla oynamıyor bu oyunu. FAYTONLU AYŞE ile kazanmış olduğun yarışlarda seni takdir etmiştim ama şuan benim gözümde hiçbir değerin kalmadı. Çık tribün yarışı yapmak istedim ben kaybettim de özür dile, eyvallah derim, yok maiden ikincilik ikramiyeleri iyi zaten 4 gün sonra bir maiden daha var, acele etmeye gerek yok diyen akıl hocalarım var diyorsan onları da yarışseverin hakkını yedikleri için vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Sosyal medya hesaplarımdan sen de, varsa akıl hocaların da bana ulaşabilirsiniz, lafım ortadadır. Sana değil ama ata güveniyorum bu yarışta. Tuhaflıklar yapmazsan kazanır.

6.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

KOCAELİ ALTILIM

1,4,7,10,3,5,9 // 1,9,7,3 // 6,1,11,2,4 // 5,1 // 1 // 2,1,3,5,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ