MENÜ

Advocaat için flaş sözler!

Ukrayna’da 2+2 kanalına konuşan 24 yaşındaki oyuncu, “İdmana çıkıyoruz; koşu, ısınma, pas ve rutin topla oynama çalışmaları yapıyoruz. Ancak ben şaşırıyorum; hepsi bu kadar mı diye. Taktik çalışma olmuyor. Hatta bir seferinde Roman Neustadter’e sordum, kendisi sezon başından beri burada. Neustadter, ‘5 aydır hep böyle” diye cevap verdi. Benim için sürpriz oldu” dedi.

Advocaat için flaş sözler!

Sezonun ikinci yarısında adeta dip yapan Fenerbahçe’de, devre arasındaki tek transfer olan ancak kadroya hiç alınmayan Alexander Karavaev, sarı-lacivertli ekiple ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ukrayna’da 2+2 kanalına detaylı bir röportaj veren Karavaev, Dirk Advocaat’ın stiliyle alakalı ilginç ifadeler kullandı. Hollandalı teknik adamın antrenman stilinin kendisini şaşırttığını kaydeden 24 yaşındaki yıldız, taktik antrenman yapılmadığını vurguladı.

Fenerbahçe’deki bu durumun kendisi için için büyük sürpriz olduğunu anlatan Karavaev, “Dirk Advocaat ile antrenman boyunca taktik konuşmalar olmuyor. Antrenmana çıkıyoruz; koşu, ısınma, pas ve rutin topla oynama çalışmaları yapıyoruz. Ancak ben şaşırıyorum; hepsi bu kadar mı diye. Taktik çalışma olmuyor. Hatta bir seferinde Roman Neustadter’e sordum, kendisi sezon başından beri burada. Neustadter, ‘5 aydır Dirk Advocaat ile hep böyle” diye cevap verdi. Benim için sürpriz oldu. İdmanlardan sonra da bireysel olarak kendimizi geliştirme adına çalışmalar yapıyoruz” dedi.

'Beni istemiyorsanız söyleyin gideyim'

Advocaat’ın sadece antrenman öncesi bir konuşma yaptığını kaydeden tecrübeli kanat oyuncusu; “İdman öncesi Advocaat hepimize neler olacağını anlatıyor ve bize her şeyi söylüyor. Ancak antrenman esnasında bizi durdurmuyor ya da hata olduğunda antrenmanı kesmiyor. Taktiksel anlamda idmanı durdurmuyor” diye konuştu. Zorya’da iken hocası Yuri Vernydub’un tam tersi taktik çalışmaya önem verdiğini dile getiren Karavaev, “Zorya’da bilhassa Avrupa Ligi maçlarından önce Yuri Vernydub özel taktik hazırlık yaptırırdı. Sık sık idmanı keser herkese pozisyonlarını anlatırdı” yorumunu yaptı.

‘Skrtel harika’

Martin Skrtel’in en iyi anlaştığı arkadaşlarından biri olduğunu vurgulayan Karavaev, sık sık şakalaştıklarını belirtti. Skrtel’in idmanlarda sert davrandığını fakat normal zamanda yardım sever, tecrübeli ve cana yakın olduğunu ifade eden Ukraynalı oyuncu, “O takımın liderlerinden” dedi. Lens ile de iyi anlaştıklarını anlatan 24 yaşındaki futbolcu, daha önce Dinamo Kiev’de oynadığı için sık sık Ukrayna hakkında konuştuklarını belirtti.

Volkan Demirel'in menajerinden sözleşme açıklaması!

‘F.Bahçe büyük şans’

Alexander Karavaev, Fenerbahçe’de forma şansı bulamamasına rağmen halinden şikayetçi olmadığını belirtti. Büyük bir kulüpte oynadığının altını çizen Ukraynalı yıldız, “Fenerbahçe gibi bir kulüpte oynamak büyük bir şansı. Bu şans her zaman denk gelmez, ben elimden geleni yapıyorum ve yapacağım” dedi.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ