MENÜ

Christian Vieri'den Galatasaray - Beşiktaş derbisi yorumu

İtalyan efsanesi Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi yayıncı kuruluş beINSPORTS'ta yorum yaptı.

Christian Vieri'den Galatasaray - Beşiktaş derbisi yorumu

Christian Vieri, her iki takımdaki yıldız oyuncularına dikkat çekti. Wesley Sneijder, Ricardo Quaresma ve Vincent Aboubakar'ın skorda etkili olabileceğini ileri süren Vieri, 90 dakikanın berabere bitebileceğini ileri sürdü. Vieri, "Skor da veriyorum, 1-1'lik bir sonuç olabilir. Golleri Sneijder ve Quaserma atabilir" ifadesini kullandı.

Christian Vieri'nin diğer yorumları şu şekilde: "Ev sahibi taraftarlar bu gibi maçlarda sürekli tezahüraratlar yapar. Taraftar baskısıyla daha atak oynarsın, daha agresif olursun. Ataklar sıklaştıkça taraftar da baskıyı artırır. Bu türk futbolunun genel yapısı ile ilgili. Evinde oynuyorsan sürekli saldırırsın."

Dev derbiye efsane yorumcu: Marcel Desailly

'Tudor nasıl hazırlanır biliyor'

"Igor Tudor uzun yıllar İtalya'da oynadı. Maça nasıl hazırlanacağını çok iyi biliyor. Neye ihtiyaç duyduğunu da biliyor. Juventus'ta oynadığı için oranın taktik yapısını biliyor. Zamana ihtiyacı var. Bir maça nasıl hazırlanır çok iyi biliyor. Dediğim gibi başarı için zamana ihtiyacı var."

'Galatasaray ona dikkat etmeli'

"Aboubakar derbiye etki edebilir. Çok güçlü bir yapısı var. Patlayıcı bir yapısı var. Eğer şanslı ise gol bulacaktır. Galatasaray ona çok dikkat etmeli."


Galatasaray'ın muhtemel 11'i



Beşiktaş'ın muhtemel 11'i!

Haberin Devamı
YORUM YAZ