MENÜ

ÖZET - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti?

Tüm Türkiye'de gözler Galatasaray - Beşiktaş derbisindeydi. 22. hafta mücadelesinde Galatasaray evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti? sorusunun cevabı maç boyunca haberimizde olacak. Galatasaray - Beşiktaş canlı skorunu an be an paylaşacağız. Beşiktaş maçtan 1-0 galip ayrıldı.

ÖZET - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi sona erdi. Tüm Türkiye Galatasaray - Beşiktaş derbisi heyecanını yaşadı. Galatasaray - Beşiktaş derbisi nefes kesti. Maçtan Beşiktaş 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray - Beşiktaş (CANLI)

CANLI SKOR - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç BİTTİ?

Galatasaray - Beşiktaş derbi skoru
nu anlık olarak paylaşacağız. Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç? sorusunun cevabı maç başladıktan an be an sizlerle paylaşacağız. Galatasaray - Beşiktaş canlı skorunu öğrenmek için haberimizi yenilemeniz gerekmektedir.

Maç başladı. Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını konuk ekip Beşiktaş geliştirdi. Sol kanatta topla buluşan Quaresma, rakibini çalımladı ve Talisca'ya pasını verdi. Talisca'nın ortasında Babael'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Penaltı mı?

Yasin Öztekin ile Atınç Nukan arasında ceza alanında yaşanan ikili mücadele sonrasında Galatasaray'lı futbolcular hakem Bülent Yıldırım'a penaltı itirazında bulundu.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 17

Orta sahada yaşanan ikili mücadelede Anderson Talisca Selçuk İnan'a kontrolsüz bir müdahalede bulundu. Talisca bu hareketi sonrasında hakem Bülent Yıldırım tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Pozisyon sonrasında Selçuk İnan kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 27

Galatasaray, Beşiktaş kalesinde baskıyı artırdı. 31. dakikada Sneijder'in ortasında arka direkte boş durumda bulunan Yasin Öztekin topu ıskaladı ve net bir pozisyondan yararlanamadı. Galatasaray, karşılaşmadaki ilk isabetli şutunu 32. dakikada Podolski ile çekti.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 35

43. dakikada Beşiktaş, kısa paslarla Galatasaray yarı sahasına yerleşti. Quaresma'nın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Anderson Talisca'nın şutunu kaleci Muslera kurtardı.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-0 Dakika 45

Galatasaray - Beşiktaş maçında ilk yarı 0-0 sona erdi.

GOLLLLLLLL | Talisca'nın frikiğinde Bruma'nın da kafasına çarpan top ağlara gitti ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-1 Dakika 47

71. dakikada Quaresma'nın sağ kanattan kullanmış olduğu serbest vuruşta Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ancak top auta çıktı. Siyah-Beyazlılar'da Talisca oyundan çıkarken yerine Tolgay girdi.

75. dakikada İgor Tudor, iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Sneijder ve Yasin oyundan çıkarken, Eren ve Garry Rodrigues oyuna girdi.

Podolski net golü kaçırdı!

82. dakikada sol kanattan Carole'ün yapmış olduğu ortada Atınç'tan seken top Podolski'nin önünde kaldı. Alman golcünün şutu üstten auta gitti ve Galatasaray net gol pozisyonundan yararlanamadı.

83. dakikada Oğuzhan oyundan çıktı ve yerine Gökhan İnler girdi.

Galatasaray Beşiktaş canlı skoru: 0-1 Dakika 90

Galatasaray Beşiktaş maçı 0-1 bitti.



Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı
bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'daki mücadele beIN SPORTS 1'den naklen ve canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek 90 dakikayı internet üzerinden takip etmek de mümkün olacak. "Galatasaray-Beşiktaş canlı" linki ile derbi maçını fanatik.com.tr'de canlı/grafikli anlatım linki ile anlık olarak takip edebileceksiniz.,

ÖZET - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti



Beşiktaş kafilesi stada geldi

Vodafone Arena'da toplanan Siyah-beyazlı taraftarlar, yaklaşık 30 otobüs ile derbi maçının oynanacağı TT Arena'ya doğru yola çıktı. Saat 18.00'e doğru TT Arena'ya ulaşan taraftarların geniş güvenlik önlemli altında stada girişi sağlandı. Beşiktaş taraftarının stada girişi tamamlandıktan sonra Galatasaraylı taraftarlar stada alınacak. En son 2008-2009 sezonunda Ali Sami Yen'de oynanan derbide deplasman tribününde yer alan Beşiktaş taraftarı 2726 gün sonra TT Arena'da oynanacak derbide takımlarının yanında olacak.

ÖZET - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti



GALATASARAY'DA SON DAKİKA

Sarı-kırmızılı takımda Martin Linnes, Cavanda ve Sinan Gümüş Beşiktaş derbisinin kadrosuna alınmadı.

MUSLERA TARİHE GEÇECEK

Fernando Muslera için bu maç farklı bir önem taşıyor. uruguaylı file bekçisi, derbiyle birlikte Galatasaray’ın tarihinde ‘ligde en fazla forma giyen yabancı futbolcu’ rekoruna sahip Simovic’in 188 maçlık rekoruna ortak olacak. Cim Bom’un efsanesi Simovic de bugün Arena’da olacak. 1984- 1990 yılları arasında Galatasaray’da oynayan Simovic, GS Tv’ye konuşurken, “İlk kez Arena’da maç izleyeceğim ve Muslera’ya plaket vereceğim. Bu rekor 27 sene kırılamamıştı. Rekorlar bugün var, yarın yok. Onu tebrik ediyorum. Galatasaray taraftarını da yeniden görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

RAKAMLARLA GALATASARAY

27 Şubat'ta 3 kez kayıp

Galatasaray lig tarihinde daha önce 27 Şubat’ta 5 maça çıktı. Sarı-Kırmızılılar bu karşılaşmaların 3’ünde puan kaybetti. 1 kez yenilip, 2 kez berabere kalan Cim Bom, 5 karşılaşmanın 2’sini kazandı. Aslan bu müsabakalarda 6 gol atarken, meşin yuvarlağı 4 kez ağlarında gördü.

Aslan evinde kükrüyor

Cim Bom, TT Arena’da Beşiktaş’ı konuk ettiği 6 derbide tek yenilgisini geçen sezon 32. haftada 1- 0’lık sonuçla yaşadı. Aslan oynanan diğer 5 maçın ise 4’ünde sahadan galibiyetle ayrılırken, 2011- 2012 sezonundaki karşılaşma 2-2 berabere bitmişti.

Son 3 derbide kazanamadı

Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ı ligde karşılaştıkları son 3 maçta da yenemedi. Kara Kartal’a karşı son galibiyetini 2014-2015 sezonunun 33. haftasında 2-0’lık skorla yaşayan Cim Bom, sonraki 3 maçta 2 yenilgi, 1 beraberlikle sahadan ayrıldı.

2 haftalık hasret

Galatasaray, ligde 2 maçtır kazanamıyor. en son 19. haftada Akhisar Belediye’yi TT Arena’da 6-0’lık net skorla geçen Sarı- Kırmızılılar, ardından Kayserispor’a İstanbul’da 2-1 yenilmiş, geçen hafta deplasmanda Rizespor ile 1-1 berabere kalmıştı.

100. galibiyet gelecek mi?

100 Galatasaray, TT Arena’dan 3 puanla ayrılırsa, Beşiktaş derbilerinde resmi maçlardaki 100. galibiyetini almış olacak. Sarı- Kırmızılılar rakibiyle oynadığı 273 resmi karşılaşmada 99 galibiyet, 86 beraberlik alırken, 88 mücadeleyi de Kara Kartal kazandı.

TT Arena'da 21 puan kazandı

21 Bu sezon TT Arena’da 10 lig maçına çıkan Galatasaray, bunlarda 21 puan kazanırken, 9 puanlık kayıp verdi. İki yenilgisini üst üste Trabzonspor ve Başakşehir karşısında yaşayan Cim Bom, Bursaspor, Gaziantep, Alanya ve 6-0’lık Akhisar galibiyetleriyle bu kötü seriyi bitirmişti, ancak 20. haftada Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

ÖZET - Galatasaray - Beşiktaş maçı (skor) kaç kaç bitti


RAKAMLARLA BEŞİKTAŞ

27 Şubat'ta yenilgisi yok

Beşiktaş lig tarihinde daha önce 27 Şubat’ta 10 maç oynadı. Siyah-Beyazlılar bu karşılaşmaların 7’sini kazandı, 3’ünü beraberlikle tamamladı ve hiç kaybetmedi. İlginç olan istatistik; Kartal’ın beraberlikle sonuçlanan bu 3 maçı da 0-0’lık skorla bitti.

Kara-Kartal ilk peşinde

Siyah-Beyazlılar bu sezon Galatasaray ile önce Süper Kupa’da karşılaştı, ilk yarıdaki lig derbisi ise vodafone Arena’da oynandı. Süper Kupa’da penaltılarla yenilen Kartal, evinde 2-2 berabere kalırken, bu sezon Galatasaray’a karşı ilk derbisini kazanmak için sahaya çıkcak.

Son 6 maçta 5 galibiyet

47 puanla ligin zirvesinde yer alan Beşiktaş, son 6 maçlık periyotta göz kamaştıran bir istatistiğe sahip. Siyah-Beyazlılar bu karşılaşmaların 5’ini kazanırken, hanesine 15 puan yazdırdı. Beşiktaş sadece Karabükspor’a 2-1 yenildi. O maçta da rakibin hocası Tudor’du!

Toplam kayıp 16 puan

Beşiktaş, bu sezon çıktığı 21 lig maçında toplam 16 puan kaybetti. Dikkat çeken nokta; 12 puanın dış sahada rakiplere verilmesi. Kara Kartal deplasmanlarda oynadığı 11 karşılaşmanın 6’sından galibiyetle ayrılırken, 3 kez berabere kaldı, 2 kez yenildi.

107. galibiyet için sahada

Her iki taraf, tarihinde toplam 341 maçta karşılaşırken, bunların 273’ü resmi maç... Genel tabloya bakıldığında Siyah- Beyazlılar, 107. Galatasaray galibiyeti için bugün sahaya çıkacak. Cim Bom 122 mücadeleyi kazanırken, 113 maç beraberlikle sonuçlandı.

Ligin en golcü takımı

Ligin en golcü takımı Beşiktaş... Siyah-Beyazlılar 21 haftalık periyotta toplam 43 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kartal maçların ikinci yarılarında 22 gol atarken, ilk devrelerde 21 kez ağları sarstı. 43 gole karşılık Beşiktaş 18 gol yedi.

DURSUN ÖZBEK İLE 1 ZAFER VAR

Galatasaray, Başkan Dursun Özbek döneminde Beşiktaş ile oynadığı derbi maçlarının sadece birini kazandı. Sarı-Kırmızılı ekip, Özbek’in
başkanlık koltuğunda oturduğu günden bu yana Beşiktaş ile 5 karşılaşma yaptı. Bu müsabakaların birini kazanan Galatasaray, 2’sinde berabere kaldı, 2’sinde ise sahadan sahadan yenik ayrıldı. Cim Bom, Özbek döneminde Beşiktaş ile oynadığı derbilerde 6 gol atarken, kalesinde ise aynı sayıda gol gördü.

FİKRET ORMAN İLE 2 GALİBİYET VAR

Siyah-Beyazlılar, Fikret Orman, başkanlığı sırasında Galatasaray ile oynanan derbilerde iki kez galibiyet sevinci yaşadı. Kara Kartal, bu dönemde Galatasaray ile oynadığı 12 maçın 2’sinde galip gelirken 4’ünde berabere kaldı, 6’sını kaybetti. Beşiktaş, söz konusu iki galibiyeti şampiyonluğa ulaştığı geçen sezon elde etti. Orman başkanlığında Sarı- Kırmızılı takım ile oynadığı derbilerde 12 gol kaydeden Beşiktaş, rakibinden 21 gol yedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ