MENÜ

Aykut Kocaman bırakıyor!

“Cevabımı usulüne uygun şekilde 1-2 haftaya kadar vereceğim” diyen Aykut Kocaman’ın kararına FANATİK ulaştı. Tecrübeli teknik adamın yeni sözleşme önerisini kabul etmeyeceğini yönetime ilettiği belirlendi.

Aykut Kocaman bırakıyor!

Atiker Konyaspor’da sular durulmuyor. Yönetimin manifesto niteliğindeki açıklamasının ardından teknik direktör Aykut Kocaman’la gerilen ipler kopma noktasına gelmişti. Yapılan açıklamanın usülünden dolayı büyük rahatsızlık duyan başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz hafta basın mensuplarına, “Yönetime yeni sözleşme için cevabımı usülüne uygun bir şekilde vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Aynı sohbette, “Bazı şeylerin değişeceğine olan inancım bitiyor” diyen Kocaman’ın yönetime vermeyi planladığı cevaba FANATİK ulaştı. Yönetimin tavrından son derece rahatsız olan ve kulübüyle şu anda sezon sonu değerlendirmek üzere artı 1 yıl daha opsiyonu bulunan Kocaman, masaya konulan 2 yıllık sözleşmeye ‘ret’ yanıtı vereceğini bazı yöneticilere iletti.

Futbolcular ‘kal’ diyor

Opsiyon için ise henüz kararını vermeyen tecrübeli hoca, yönetimle görüşmenin ardından gelecek yıl takımda kalıp kalmayacağını netleştirecek. Futbolcuların, kalmasını istediği Kocaman’ın ise yapılan açıklamalar nedeniyle yönetime kırgın olduğu ve kalmayı düşünmediği ifade ediliyor. M.Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ