MENÜ

Jeremain Lens korkusu...

Son haftalarda eski performansından uzak kalan Jeremain Lens, Sunderland’de korku yarattı. Fenerbahçe’nin Avrupa’ya vedasıyla İngiliz kulüp, Hollandalı yıldızın bonservisi konusunda endişe yaşadı.

Jeremain Lens korkusu...

Fenerbahçe’de sezon başında Sunderland’den kiralanan Jeremain Lens, son haftalarda performans düşüklüğü yaşadı. Özellikle sezonun ilk yarısı yıldızını parlatan ve herkesin takdirini kazanan Lens, İngiliz kulübü tarafından yakından izleniyor.

İkinci yarıyla beraber tıpkı sarı-lacivertli takım gibi Hollandalı futbolcunun da form düşüklüğüne girmesi Ada’da sıkıntı oluşturdu. Zira tecrübeli oyuncunun yüksek performansı sayesinde iyi bir bonservis bedeli kazanmayı uman Sunderland, son Avrupa Ligi başarısızlığına dikkat çekti.

Krasnodar’a son 32 turunda elenen sarı-lacivertlilerde, Lens’in de Avrupa sahnesinin dışında kalması endişe konusu oldu. Avrupa Ligi’nde 28 yaşındaki kanat oyuncusunun iyi oynamasını bekleyen ve bu sayede değerini artıracağını düşünen Premier Lig temsilcisi, son durumu kötü bir gelişme olarak görüyor.

Ayrıca Lens’i transfer eden Dirk Advocaat’ın da koltuğunun sallanmaya başlaması, bu endişeleri daha da artırıyor. Gelecek sezon Lens’i kadroda kullanmak yerine bonservisi üzerinden para kazanmayı amaçlayan Sunderland, hem Fenerbahçe’nin hem de oyuncunun düşen performansını özellikle takip ediyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ