MENÜ

Galatasaraylı voleybolculara büyük eziyet!

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Slovenya'da oynadığı Avrupa Kupası maçından döndükten fikstür nedeniyle 13 saat sonra Eczacıbaşı maçına çıkmak zorunda kaldı.

Galatasaraylı voleybolculara büyük eziyet!

Voleybol'da fikstür skandalı yaşandı. Ülkemizi CEV Cup 2017'de temsil eden Galatasaray Bayan Voleybol Takımı 23 Şubat Perşembe günü Slovenya'da Nova KBM Branik Maribor takımı ile karşılaştı.

Rakibi karşısında ilk maçın 3-0 kazanan temsilcimiz ikinci maçta deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen CEV cup 2017'de çeyrek finale yükseldi.

Fikstür skandalı bu maçın ardından yaşandı. Temsilcimiz maçtan sonra hemen sonra uçak olmadığı için 1 gün sonra sabaha karşı İstanbul'a dönebildi.

13 saat sonra maça çıktılar

Galatasaray kulübü maçın ertelenmesi için Türkiye Voleybol Federasyonu'na başvurdu. TVF, Galatasaray'a Eczacıbaşı ile anlaşın maçı öyle erteleyelim yanıtı verdi. Ancak Eczacıbaşı 3 gün sonra maçı olmasına rağmen tehir teklifini kabul etmedi.

Galatasaray Voleybol Şubesi yetkilileri ve oyuncular ise bu duruma isyan etmesine rağmen Slovenya'dan döndükten 13 saat sonra maça çıkmak zorunda kaldı. Maçın hakemlerinin dahi maçın oynanmasına şaşırdığı iddia edildi.

Eczacıbaşı ile Galatasaray Kadın Voleybol takımları arasında oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 3-1 kazandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ