MENÜ

Fenerbahçe, galibiyeti unuttu

Ligde zirvenin uzağında kalan, Avrupa’ya havlu atan Fenerbahçe bir darbe de Gaziantep’ten yedi. Rakibiyle 1-1 berabere kalan Sarı-Lacivertliler’in resmi  müsabakalardaki galibiyet özlemi 5 maça çıktı!

Fenerbahçe, galibiyeti unuttu

Ne Advocaat’ın yaptığı revizyonlar, ne de yönetimin yaptığı motivasyon konuşmaları... Fenerbahçe’de işler bir türlü düzelmiyor. Ligde şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Sarı-Lacivertliler, hafta içerisinde de 1-0’lık yenilginin rövanşında Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi’ne havlu atmıştı. Advocaat ve öğrencileri Gaziantep’e 3 puan alıp, moral bulmak için geldi. Ancak yine çok kötü bir futbol sergilendi, lig sonuncusu rakip karşısında doğru düzgün pozisyon bulamayan Fenerbahçe, 1 puana razı oldu.

Son zafer Beşiktaş’a karşı

Sarı-Lacivertliler, 5 Şubat’ta Beşiktaş karşısında kazandıkları Türkiye Kupası maçının ardından çıktığı 5 resmi müsabakada da kazanamadı. Krasnodar ile oynadığı 2 mücadelede 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kanarya, ligde ise peş peşe 3. maçtan da 1 puanla ayrıldı. Fenerbahçeli taraftarlar ve futbolcular bu periyotta tam anlamıyla galibiyeti unuttu.


Dick Advocaat: Bir futbolcum söylesin, yarın buradan giderim



İsmail Köybaşı, Gaziantepspor maçında taraftarın tepkisini çekti

Haberin Devamı
YORUM YAZ