MENÜ

Advocaat çare arıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, kritik Gaziantepspor deplasmanı öncesi oyuncularına UEFA Avrupa Ligi maçının ilk 8 dakikasını anımsattı.

Advocaat çare arıyor

Kırmızı-siyahlı rakibine karşı zor bir sınava çıkacak Fenerbahçe’de, Hollandalı teknik adam Krasnodar maçının başındaki olumlu görüntüyü vurguladı. Benzer bir tarzın önemine değinen sarı-lacivertli çalıştırıcı, gol yollarındaki probleme çare bulmak için de yoğun bir mesai yaptı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor karşısında çok önemli bir mücadeleye çıkıyor. Zirveden büyük ölçüde kopan sarı-lacivertliler yine de son ana kadar şansını sürdürmek istiyor.

Bunun için de Gaziantepspor deplasmanı çok önemli bir hedef olarak belirlendi. Teknik direktör Dirk Advocaat, son Krasnodar maçında genel anlamda hayal kırıklığı yaşasa da ilk 7-8 dakikalık bölümde oynanan oyundan memnun kalmıştı.

Takımının golü yiyene kadarki oyunu, isteği ve temposu bu maç öncesi Hollandalı teknik adamı umutlandıran en önemli konuların başında geldi.

Çare aranıyor

Antrenmanlarda ve çalışmalarda bu konuya vurgu yapan deneyimli teknik adam, Krasnodar maçının ilk bölümündeki oyunun bir benzerini bugün de görmek istiyor.

Ancak yenen golden sonra ise takımın reaksiyon verememesi ve maçı bırakması en ciddi sıkıntı olarak gözüküyor. Bununla birlikte hücumda organizasyon anlamında da bir sıkıntı uzun süredir göze çarpıyor. 69 yaşındaki çalıştırıcı, bu konuları çözmek için teknik ekibiyle birlikte yoğun bir mesai yaptı.

Bunun için de hücumda çeşitliliği artırabilmek adına duran top organizasyonları üzerinde duruldu. Bugünkü maçta eğer istenen oyun yine ortaya çıkmazsa bu sefer duran toplar üzerinden sarı-lacivertliler sonuca gitmeye çalışacak. Son iki gündür yapılan antrenmanlarda özellikle bu konu üzerinde duruldu.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ