MENÜ

İstanbul At yarış tahminleri - 25 Şubat Cumartesi

İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

İstanbul At yarış tahminleri - 25 Şubat Cumartesi

25 Şubat Cumartesi İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

STRIKE HARD' a Güveniyorum

1.AYAK: Son startında düzeldim sinyalini veren Lira Lira önemli kilo avantajıyla öncelikle işaretlenmesini önereceğim isimdir. Son startları ölçü olmayıp pırıl pırıl görünümü ve uyumlu pilotuyla Hidden Jewels bu safkanın en yakın rakibidir. Yağızınoğlu hep kazanırda görünen bir safkan ve ihmale gelmeyecek forma sahiptir. Son startını tekrar ederse Gece Rüzgarı, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan Aslanağzı ve eski havasını bulma yolundaki Büyük Beyaz benim bu zorlu ayaktaki sıralamam olacaktır.

2.AYAK: İlk startı sonrasında yeterli nefese ulaşan safkanımız Strike Hard bugün için kazanmasını beklediğim isim olup tek öneririm.

3.AYAK: Bence günün en zorlu mücadelelerinden bir tanesi olup bu ayaktaki sıralamam: Zilzaal, Ertaş, Candostum, Dost Eli, Korik, Demircenk, Bakırcıbey ve Günçaldı.

4.AYAK: İstanbul senteğine uyumunu gösteren klas safkan Ulan Bator benim favori safkanımdırr. Bekleneni verememesi halinde sırasıyla Whisper, Here To Fly, Denizcanım veya Hard Gold devreye girebilir.

5.AYAK: Safkanımız Seddifi yeterli forma sahip olup uygun grupta favorimdir. Sırasıyla Bici Bici, Momentero ve Diamond Flame rakip gördüğüm isimlerdir.

6.AYAK: İlk startına çıkacak olmasına rağmen çok iyi bir görünüm arz eden yabancı orijinli safkan Kuzey Bey benim kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Koşu tecrübeleri ve tatminkar, istikrarlı formlarıyla Hasafet ve Sineps daha sonraki yakın ihtimallerdir. Bol şanslar diliyorum.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul kuponu

9-8-3-4-1-11 // 10 // 11-1-6-2-8-4-9-10 // 3-6-1-4-5 // 5-1-7-2 // 4-2-11

Haberin Devamı
YORUM YAZ