MENÜ

Galatasaray nefes aldı

Hafta boyunca günde çift idmanla takımın pestilini çıkaran Tudor, dünkü antrenmanda tempoyu düşürdü. Sarı-Kırmızılılar günü ayak tenisi oynayarak geçirirken, Hırvat teknik adam ilk 11 planında yine değişiklikler yaptı.

Galatasaray nefes aldı

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın dünkü idmanı, geçtiğimiz günlere göre oldukça düşük tempoda geçti. Hafta boyunca çift idmanla takımın adeta pestilini çıkaran teknik patron İgor Tudor, bu kez öğrencilerinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Antrenmanın ana bölümünde takımı 8 gruba ayırarak ayak tenisi oynatan Hırvat hocanın bu yöntemi, Florya’da keyifli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı. Bir yandan takımın üzerindeki stresi almaya çalışan Tudor, diğer taraftan derbi 11’inde değişiklikler yapmaya da devam ediyor.

Kilit orta sahada

Savunma kurgusunu bir kez daha değiştiren Tudor’un son planı, göbekte Chedjou-Hakan Balta ikilisine dönmek. Semih’i yine sağ bekte düşünen 38 yaşındaki çalıştırıcı, sol bekte ise Carole’ü kullanmaya hazırlanıyor. Derbinin anahtarı olarak orta sahayı gören Tudor; Selçuk, De Jong, Tolga ve Josue dörtlüsünden hangi ikisini seçeceğine henüz karar vermedi. Kanatlarda Yasin ve Bruma, ileride de Podolski ve Sneijder’in görev almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ