MENÜ

Fenerbahçe'de 5 futbolcu Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı

Ligde zor günler geçiren, Avrupa'ya ise veda eden Fenerbahçe'de Robin van Persie, Simon Kjaer, Karavaev, Stoch ve Emenike Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe'de 5 futbolcu Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmadı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında zorlu Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat 5 futbolcuyu kadroya almadı.

Cezası biten Robin van Persie, hafif sakatlığı bulunan Simon Kjaer, Oleksandr Karavaev, geçen hafta forma giymek istediğini söyleyen Miroslav Stoch ve büyük eleştiri alan Emmanuel Emenike bu maçın kadrosuna alınmadı.

Volkan Demirel de yok!

Bilindiği üzere tüm bu oyuncuların yanında UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki Krasnodar maçında sakatlanark oyundan çıkan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel de Gaziantepspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Volkan'ın yerine Fabiano Ribeiro'nun oynaması bekleniyor.

Son 3 haftada galibiyet yok!

Gaziantepspor maçı Fenerbahçe açısından hayatî önemde... Geçtiğimiz hafta Ülker Stadı'nda Kasımpaşa ile kötü bir oyun sonrası berabere kalan, bir önceki hafta ise 2-0'ı bulamadığı maçta Bursaspor ile 88. dakikada yenen golle 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Sergen Yalçın'ın Kayserispor'una da 4-1 mağlup olmuştu.

Yusuf Dursun


(ÖZET) Gaziantepspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ