MENÜ

Derbiye dünyaca ünlü yorumcu

Fransa Milli Takımı’nın efsane kaptanı Marcel Desailly, 4K teknolojisi ile yayınlanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini beINSPORTS ekranlarında yorumlayacak.

Derbiye dünyaca ünlü yorumcu

Görkemli kariyeri boyunca Milan ve Chelsea gibi devlerin formalarını giyen, Fransa Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Marcel Desailly, beıNSPORTS’un 4K teknolojisiyle yayınlayacağı Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumlayacak.

Efsane futbol adamı, maç öncesi ve devre arasında Türk Telekom Arena’da, 90 dakika bitiminde ise Maraton programında analizleri ile ekrana gelecek. beINSPORTS çatısı altına girdikten sonra ilk kez bir derbiyi 4K teknolojisi ile ekrana taşıyacak olan yayıncı kuruluş, daha önce de bir başka efsane isim Eric Abidal’i Türkiye’ye getirmişti.

2004’te ‘Kaptan’ı yazmıştı

Türk futbolseverlerin çok yakından tanıdığı bir isim olan Marcel Desailly, 2004 yılında ‘Kaptan’ isimli, Türkçe’ye çevrilmiş bir kitap da yazmıştı.


Marcel Dessailly'nin futbolculuk kariyeri
Milli Takım
1 Dünya Kupası Şampiyonluğu (1998)
1 Avrupa Kupası Şampiyonluğu (2000)
Kulüp takımı
2 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
(1992-93 Marsilya / 1993-94 Milan)
2 İtalya Serie A Şampiyonluğu
(1993-94 Milan / 1995-96 Milan)
1 İngiltere Federasyon Kupası
(1999-2000 Chelsea)
2 UEFA Süper Kupası
(1994 Milan - 1998 Chelsea)

Sırasıyla forma giydiği kulüpler
Nantes / Fransa
Marsilya / Fransa
Milan / İtalya
Chelsea / İngiltere
Al-Gharafa / Katar
Qatar SC / Katar

4K teknolojisi farkı nedir?
Büyük ekranlarda görüntü kalitesinden ödün vermeden yayınları izleme olanağı sağlayan ve HD’den 4 kat daha net görüntü veren 4K teknolojisi özellikle spor karşılaşmaları ve özel efektler barındıran içeriklerde üstün kalitede akıcı görüntü elde edilerek; televizyon izleme keyfini en üst düzeye taşıyor. Bunun için sadece 4K kutu değişikliğine geçmek yeterli.

Haberin Devamı
YORUM YAZ