MENÜ

Barcelona için Blanc iddiası

Sözleşmesi sezon sonu bitecek Luis Enrique'nin koltuğuna birçok isim aday gösteriliyor. Fransa'dan gelen iddiaya göre son aday Laurent Blanc.

Barcelona için Blanc iddiası

Barcelona'nın bu sezon gösterdiği istikrarsız performansın ardından Luis Enrique'nin geleceği tartışmaya açıldı. 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek İspanyol teknik adamın koltuğuna her gün yeni bir isim aday gösteriliyor. Sampaoli, Klopp, Valverde, Koeman ve Pochettino gibi teknik direktörlerin ismi bugüne kadar gündeme geldi. Fransa'dan gelen son iddiayla beraber Laurent Blanc da denkleme eklenecek.

Fransız radyosu SFR'in haberine göre; Barcelonalı yetkililer ve Blanc ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Futbolculuk kariyerinde 1996-1997 sezonunda Barcelona forması giyen Fransız teknik adam, Sir Bobby Robson ile beraber çalışmıştı.

Advocaat, Pereira'nın eleştirildiği her şeyi yaptı!

PSG'de görev yaptığı üç sezonda üç şampiyonluk yaşayan Blanc, Ligue 1'de çalıştırdığı ilk takım Bordeaux ile 2009 yılında şampiyonluk kazanmış ve Lyon'un 7 yıllık hegemonyasına son vermişti. 2003-2006 yılların arasında Fransa Milli Takımı'nı da çalıştıran 51 yaşındaki teknik adamın PSG'deki görevine geçtiğimiz sezon sonunda Avrupa kupası kazanamaması sebebiyle PSG'deki görevine son verildi. (Eurosport)

Fenerbahçe'de Sow, kalmaya kararlı

Haberin Devamı
YORUM YAZ