MENÜ

"Hazırlık maçları yetti"

Krasnodar’ın teknik patronu, Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmede bulundu: Kura ilk çekildiğinde korktuk, rakibi izlediğimizde buna gerek olmadığını anladık. Sadece hazırlık maçı yaparak bu turu geçtik!

"Hazırlık maçları yetti"

Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe’yi saf dışı bırakan Krasnodar’da teknik direktör İgor Shalimov, temsilcimizle ilgili tespitlerde bulundu. Başarılı teknik adam, “Açıkçası kurada Fenerbahçe çıktığında rakibimizin kağıt üzerindeki gücü ve yıldız isimleri, bizi fazlasıyla korkutmuştu. Ancak daha sonra onları izleyip, analiz ettik ve korkacak bir durum olmadığını gördük” ifadelerini kullandı.

‘Belli isimleri durdurunca...’

Shalimov, “Yine de İstanbul’da daha farklı bir Fenerbahçe bekliyordum ama karşımızda tam tersi bir ekip bulduk. Eğer Türkiye’nin en güçlü takımlarından birinin durumu buysa, Türkiye Ligi’nin zayıfladığını düşünüyorum. Sadece hazırlık maçı yaparak bu turu geçtik. Fenerbahçe’nin oyuncularının isimlerindeki gücü, sahada göremedik. Zaten belli isimleri durduğunuzda Fenerbahçe de hücum anlamında çözüm üretemiyor” diye konuştu.

Kranodar'da prim çılgınlığı

Rus ekibinin başkanı Sergey Galitsky, Fenerbahçe’yi elemeleri halinde oyunculara adam başı 20 bin Euro (76 bin TL) prim vereceğini açıklamıştı. Krasnodar adını son 16’ya yazdırınca, başkan prime 5 bin Euro (19 bin TL) daha zam yaptı! Bu haber futbolcular arasında tam anlamıyla bayram havası yaşattı. Galitsky’nin ayrıca oyunculara, “Avrupa Ligi’nde nereye kadar gideriz bilmiyorum. Ancak buradan elde edeceğimiz gelirlerin yarısını sizlere dağıtacağım” sözleriyle bir müjde daha verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ