MENÜ

Gökhan Saral: Konyaspor bu yanlış kararı gözden geçirmeli

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Konyaspor'un aldığı 900 TL'lik bilet kararına tepki gösterdi.

Gökhan Saral: Konyaspor bu yanlış kararı gözden geçirmeli

Atiker Konyaspor, yarın kendi sahasında taraftarı cezalı olan Trabzonspor maçında rakip takımın seyircileri için bilet fiyatını, 900 lira olarak açıklamıştı. Bunun üzerine Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi ve Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, karara tepki gösteri.

Saral yaptığı açıklamada Biz Konya halkı ve Konyaspor taraftarını hep dost olarak gördük. Konyaspor'un bu davranışı bizi hayal kırıklığına uğrattı. Böyle bir şey beklemiyorduk. Trabzonspor Yönetimi olarak taraftarımızın yanında ve arkasındayız" dedi.

Konyaspor yönetiminin bu yanlış kararı gözden geçirmesi gerektiğini dile getiren Saral, "Eğer Konyaspor yönetimi aynı kararı alırsa biz de yönetim olarak gerekenleri söylemeye devam edeceğiz" dedi.

Konyaspor'un bu kararından dönmemesi durumunda da kendisinin ve yönetici arkadaşlarının protokol tribününde değil taraftarlarla birlikte tribünde maçı izleyeceklerini söyleyen Saral, "Trabzonspor büyük kulüptür. Bu yanlışlar asla unutulmaz yaralar açar. Umarım Konyaspor bu yanlış kararırını bir kez daha gözden geçirir ve bu kararından döner" açıklamasında bulundu.

Serhat Dermirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ