MENÜ

Beşiktaş'ın gündemindeki Alperen Babacan kimdir?

Bu sezon Denizlispor formasıyla dikkatleri çeken 19 yaşındaki Alperen Babacan'ın adı Beşiktaş ile anılmaya başlandı. Bu sezon 16 maçta 4 gol atan sağ bek Alperen Babacan kimdir? Kaç yaşında? Genç oyuncunun bilinmeyenlerini sizler için derledik.

Beşiktaş'ın gündemindeki Alperen Babacan kimdir?

Alperen Babacan bir süredir Beşiktaş'ın gündeminden düşmüyor. Denizlispor forması giyen genç oyuncu sağ bek mevkisinde oynamasına rağmen attığı 4 golle dikkat çekti ve devlerin radarına girdi. Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Alperen Babacan'ın bilinmeyen özellikleri, yaşı, nereli olduğu ve tüm detaylar haberimizde.

Alperen Babacan kimdir?

Alperen Babacan 18 Temmuz 1997 Denizli doğumlu. Sağ bek mevkinde forma giyen genç oyuncu 2007 yılında Denizli Pakumukkale Üniversitesi Gençlikspor alt yapısında futbola başladı.

2011 yılında amötör olarak Denizlispor'a transfer olan 1.85 boyundaki Alperen 2014 yılında Denizlispor tarafından profesyonel yapıldı.

Denizlispor'un bir çok yaş grubunda forma giyen Alperen Babacan 2014-2015 sezonundan itibaren genç yaşına rağmen A takımda forma giymeye başladı. Denizlispor formasıyla 36 maça çıkan Alperen bu sezon attığı 4 golle dikkatleri üzerine çekti.

Beşiktaşın gündemindeki Alperen Babacan kimdir


Milli takım performansı

İlk kez 2015 yılında U18 Milli Takımı'na çağrılan Alperen Babacan toplamda 6 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ