MENÜ

Beşiktaş'ın golcüleri yüksekten uçuyor

Vincent Aboubakar, Hapoel karşısında attığı golün ardından bu sezon 4 farklı kulvarda da rakip fileleri havalandırmayı başardı. İsrail ekibini de boş geçmeyen Cenk Tosun ise son 11 karşılaşmada 11 gole ulaşarak göz kamaştırdı.

Beşiktaş'ın golcüleri yüksekten uçuyor

UEFA’da önceki akşam oynadıkları Hapoel Beer-Sheva mücadelesinde şov yapan Beşiktaş’ın golcüleri, bu sezon takımı hem ligde hem de Avrupa’da taşımaya devam ediyor. İsrail temsilcisi karşısında Kartal’ın ilk golünü kaydeden Vincent Aboubakar, etkili performansıyla alkış topladı. Hapoel filelerini sarsmasının ardından Beşiktaş formasıyla bu sezon 4 kulvarda da gol atmayı başaran Aboubakar; Süper Lig (4), Şampiyonlar Ligi (1), Avrupa Ligi (1) ve Türkiye Kupası’nda (1) katkı sağlamayı başardı. Kamerunlu futbolcu bu arada Hapoel Beer-Sheva karşısındaki performansıyla UEFA tarafından Avrupa Ligi İkinci Turu’nun en iyi 11’ine seçildi.

CT23 güven veriyor

Siyah-Beyazlılar’a Hapoel karşısında galibiyeti getiren ikinci golü kaydeden Cenk Tosun ise Vodafone Arena’da kaydedilen 50. gole imzasını attı. Ek olarak Beşiktaş formasıyla çıktığı son 11 karşılaşmada 11 gole ulaşarak alkış toplayan Cenk Tosun, bu sezon genelinde ise 31 mücadelede 19 golü yakaladı. Ligdeki krallık yarışında da 16 golle önde giden CT23, camiaya güven vermeye devam ediyor.

Football Manager 2017'nin en iyi 84 "Wonderkid"i



Haberin Devamı
YORUM YAZ