MENÜ

Anket sonuçlarına göre suçlu Başkan ve yönetim!

Fanatik olarak yaptığımız anketimiz sonuçlandı. Anket sonuçlarına göre Fenerbahçe taraftarının %73'ü başarısızlığın sorumlusu olarak Başkan ve yönetimi görüyor.

Anket sonuçlarına göre suçlu Başkan ve yönetim!

Fanatik olarak yaptığımız anketimiz sonuçlandı. 11,561 oy kullanılan anket sonuçlarına göre Fenerbahçe taraftarının %73'ü başarısızlığın sorumlusu olarak Başkan ve yönetimi görüyor.

Fenerbahçe'de üst üste kötü sonuçlar gelmeye devam ediyor. Kayseri mağlubiyeti ardından Bursaspor beraberliği Kasımpaşa beraberliği ve UEFA Avrupa Ligi'nden elenmek Fenerbahçe taraftarını kızdırdı ve üzdü. Fanatik olarak yaptığımız ankette Fenerbahçe'deki başarısızlığın sorumlusu kim? sorusunu yönelttik.

En fazla oy Aziz Yıldırım ve yönetime geldi

Gelen cevaplara göre taraftarların %73'ü başarısızlığın sorumlusu olarak Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi görüyor. %17'lik kesim suçlunun futbolcular olduğunu düşünürken başarısızlıkta en az payı olan ismin ise Dick Advocaat olduğu düşünülüyor. Fenerbahçeli taraftarların %10'u, son dönemlerde çok eleştirilen Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'ın başarısızlıkta en büyük paya sahip olduğunu düşünüyor.

Anket sonuçlarına göre suçlu Başkan ve yönetim

Haberin Devamı
YORUM YAZ