MENÜ

Ali Tandoğan açıkladı: Alperen ve Beşiktaş...

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programanında Salim Manav'a konuştu. Tandoğan, genç futbolcu Alperen Babacan'ın takip edildiğini de söyledi.

Ali Tandoğan açıkladı: Alperen ve Beşiktaş...

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına değinen Ali Tandoğan, "Ciddi rakiplerle deplasmanda oynadık. İç saha maçında son hafta Sivasspor ile karşılaştık. Son dakika golüyle mağlup olduk. Devre arasında transfer yasağının kaldırılmasıyla ilgili yönetimimizin çabaları karşılığını bulmadı. Son 5 seneye bakıldığında Denizlispor aldığı puanlara göre son 5 senenin en iyi puanlarını almıştı. Oyuncularda biraz rehavet oluştu. Bu durum takım içerisine yansıdı. Biz bunları gördük, uyardık. Takımın tekrardan çıkış yaşayacağını düşünüyorum" dedi.

"BİZ OYUNUMUZA BAKIYORUZ"

Sivasspor maçında tartışılan Gekas'ın golüyle ilgili olarak ise Tandoğan, " Maçın içerisinde Koray Gençerler'in ufak kararlarında yanlışlıklar oldu bu kararlar tempomuzun düşmesine sebep oldu. Top çizgiyi geçmiş veya geçmemiş. Biz oyunumuza bakıyoruz. Oyunsal anlamda çok etkiliydik. Uzatma dakikalarında gol yedik. Son 3 maçımız böyle, bunları aşmamız lazım" diye konuştu.

İşte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri

"MERSİN MAÇINDA GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Bu haftaki Mersin İdman Yurdu maçına değinen genç çalıştırıcı, "Ben Mersin İdman Yurdu'nda oynadım ve takım kaptanıydım. Şu anda her maç onlar için final havasında geçecek. Bizde çıkış maçı olarak görüyoruz. Galip gelmek istiyoruz. Değerli bir maç, ciddi bir şekilde hazırlanıp rakibin doğrusunu yanlışını analiz yaptıktan sonra göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"ALPEREN BABACAN'IN İZLENDİĞİNİ BİLİYORUM"

Beşiktaş'ın kıskacına aldığı öğrencisi Alperen Babacan ile ilgili ise 39 yaşındaki teknik adam, "Alperen Babacan biz geldiğimizde stoper mevkinden oynuyordu, ben Alperen'i sağ bek mevkine çektim. Tempolu çok koşan bir oyuncu. Türk futboluna fayda sağlayabilecek bir oyuncu. Çift yönlü oynayabiliyor. Alperen'in kendini geliştirmesi lazım. Gökhan Keskin (Ağabey) beni hiç aramadı. İzlendiğini biliyorum, kimin gelip izlediğini biliyorum" açıklamalarında bulundu. (Radyospor)

Beşiktaş'ın gündemindeki Alperen Babacan kimdir?

Haberin Devamı
YORUM YAZ