MENÜ

Tudor geldi, Galatasaray o uygulamadan vazgeçti!

Lig maçlarından iki gün önce yapılan medya buluşmasında Hollandalı teknik adamın otoritesinin zayıflatıldığını düşünen sarı-kırmızılılar, bu kez Tudor’u koruma kalkanına aldı. Hırvat çalıştırıcı, zorunlu haller dışında medya karşısına çıkmayacak.

Tudor geldi, Galatasaray o uygulamadan vazgeçti!

Galatasaray’da Igor Tudor’un gelişiyle yeni bir hava yaratmak isteyen yöneticiler, kendince iyi gitmediğini düşündüğü uygulamalardan bir bir vazgeçiyor.

Bu sezon, lig maçlarından iki gün önce bir futbolcuyla birlikte basının karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü, artık gazetecilerin karşısına çıkmayacak. Sarı-kırmızılı yönetim, Jan Olde Riekerink’in bu toplantılarda çok yıprandığı görüşünde birleşirken, Tudor için bu önlemi alarak işe koyuldu.

Podolski, Fenerbahçelileri yine çıldırttı

Tudor’un otoritesinin tartışılmasını istemeyen ve bu yüzden yeni dönemde ilk olarak Bruma’ya 70 bin euro ceza keserek işe koyulan sarı-kırmızılılar, ikinci olarak Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu sezon düzenli olarak uygulanan toplantılar masaya yatırıldı. Yönetim, özellikle bu toplantılarda Riekerink’in zor duruma düşürülmesinin hocanın otoritesini zayıflattığı noktasında birleşti. Bu durumun ileride yaratabileceği olumsuz etkileri üzerinde duran sarı-kırmızılılar, 38 yaşındaki Hırvat teknik adama koruma kalkanı yaratmak için bu kararı aldı.

Bu sezon hiçbir kulübün uygulamadığı, Premier Lig’deki gibi maçlardan önce teknik direktör ve bir futbolcuyu basının karşısına çıkaran sarı-kırmızılılar bu yaklaşımı ile takdir topluyordu. Yeni dönemde ise gerekli olmadıkça Tudor toplantı düzenlemeyecek. Bu durum, Galatasaray Yönetimi’nin Tudor’a koruma kalkanı yarattığı şeklinde yorumlanıyor.

Kaynak: Skorer

Galatasaray'dan sürpriz satış kararı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ