MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - 23 Şubat Perşembe

23 Şubat Perşembe İzmir at yarış tahminleri... Hipodrom Casusu HIT İzmir yarışlarını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

İzmir at yarış tahminleri - 23 Şubat Perşembe

İzmir at yarış tahminleri... Hipodrom Casusu HIT İzmir yarışlarını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

Bir kez daha VICTORY SWORD

1.AYAK:
Son yarışları iyi olmasada pistte beğendiğim formuyla SOYLU KRAL, denk rakipler yanında başta düşündüğüm safkandır. Artan forma sahip olarak görünen SERHASAN, yarış galobunu beğendiğim HALİKARNAS ve mesafeye yatkın BORAHANBEY ciddi rakiplerdir. GÜLMİSAL ve DURUKIZ rakiplerinin hatasını kollayacak safkanlardır.

2.AYAK:
Kalabalık yarışta fazla tayın yazılmasından yana olup idman pistindeki durumlarını göz önüne alarak ZARTAR, SKYNET, HAPPY WORLD, KÖREBE, AMAN VERMEZ, THE BIG LEBOWSKI ve THE MAGNIFICENT sırasıyla şanslı olacak isimlerdir.

3.AYAK:
Rakiplerine oranla koştukları yarışları ve performansları ile ön plana çıkan BARSKAN ve KARAÇİVİ korudukları formları ile potaya kadar sürecek olan mücadelelerinde en az hata yapan kazanacak görüşündeyim.

4.AYAK:
Son yarışını uzun mesafede kolay kazanma başarısı gösteren PRECIOUS JEWEL yarış hazırlıklarında aynı durumunu koruması ile en şanslı safkandır. Son yarışına inanmadığım TRIPLE CROWN ciddi hazırlıklara sahip olması ile sert rakip olup kuponlarınıza beraberce yazmanızda fayda görüyorum.

5.AYAK:
Yamak yarışında fazla safkanın kazanma şansı görünmekte olup benim sıralamam ADONİSİM, SUN BURN, SELÇUKOĞLU, NORTH VALLEY, CONEY ISLAND, NERUDA ve AĞVA pistteki durumları ile şanslı olacak safkanlar olacaklardır.

6.AYAK:
İzmir'de koştuğu yarışta son düzlükte nalı çıkınca dördüncü olan ve daha sonra Kocaeli pistinde sonlardaki atakları ile potaya uzanma başarısı gösteren VICTORY SWORD yarış sprintindeki mükemmel görünümü ile tekrar potaya uzanmasını bekliyor günün banko ismi olarak sizlere önermek istiyorum. Zaten atın ilgilisi Telat'da safkanına çok güvenmekte, hadi hayırlısı.. İzmir'den selamlar ve Bol şanslar...

İzmir altılı kuponu

2.6.5.4.7.10 / 16.11.6.17.1.13.14 / 1.3 / 1.6 / 2.6.1.5.4.8.3 / 1

Haberin Devamı
YORUM YAZ