MENÜ

Beşiktaş'ta gözler derbide

Avrupa Ligi’nde turlayan ve yeni rakibini bekleyen Kartal, gözünü pazartesi günkü Galatasaray derbisine çevirdi. Hapoel karşısına rotasyonlu kadrosuyla çıkan ve yıldızlarını Cim Bom’a saklayan Siyah-Beyazlılar, kritik mücadelenin hazırlıklarına bugün 3 puan parolasıyla başlayacak.

Beşiktaş'ta gözler derbide

Beşiktaş’ta gündem artık derbi... Hapoel Beer Sheva engelini aşarak Avrupa Ligi’nde turlayan ve yeni rakibini beklemeye koyulan Siyah- Beyazlılar, gözünü pazartesi günkü Galatasaray mücadelesine çevirdi.

Şenol Güneş’in öğrencileri bugün yapılacak antrenmanla, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Ligde 21. hafta itibariyle en yakın takipçisi Başakşehir’in 4, Galatasaray’ın da 7 puan önünde bulunan Kartal, Sarı-Kırmızılılar’ı pazartesi günü devirerek, şampiyonluk yolunda bir rakibini daha saf dışı bırakmanın hesapları içinde. Hapoel karşısında rotasyona giden ve yıldızlarının bir kısmını saklayan Güneş, Galatasaray karşısında tüm kozlarını kullanmaya hazırlanıyor.

Oyun sistemini bozmayacak

Kartal derbi hazırlıklarına bugün başlayacak, ancak Şenol hocanın taktik planını şimdiden belirlediği öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Türk Telekom Arena’da sistemini değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyor. Güneş yine sonuca yönelik bir kadro sahaya sürecek ve Galatasaray’ın özellikle de savunmadaki zaafiyetinden faydalanmaya çalışacak. Kurt hocanın bu plan ve Cim Bom’la ilgili artı-eksi yönleri bugün yapacağı toplantıda öğrencilerine aktaracağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ