MENÜ

Beşiktaş'a Quaresma müjdesi!

Dizindeki problemi atlatan Ricardo Quaresma, bu akşamki Hapoel Beer-Sheva maçında sahada olacak. Portekizli süperstar, Vodafone Arena’da sergileyeceği futbolla taraftarı önünde şov yapmayı planlıyor.

Beşiktaş'a Quaresma müjdesi!

Siyah-Beyazlı forma altında bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Ricardo Quaresma, Süper Lig’de geçen hafta oynanan Akhisar Belediye maçında da şovunu sürdürmüştü. Oyunu 1 asistle tamamlayan Portekizli futbolcu, dizine aldığı darbeler nedeniyle maç sonunda kontrolden geçmiş ve sol dizinde kanama tespit edilmişti.

Bu gelişmenin ardından yoğun bir tedavi süreci geçiren 33 yaşındaki futbolcu, Hapoel Beer-Sheva maçında görev yapmak için hazır hale geldi. Teknik direktör Şenol Güneş’ten bu mücadele öncesinde özel olarak görev isteyen yıldız ismin bu talebinin hocası tarafından olumlu karşılandığı ve sakatlık probleminin olmaması sebebiyle de bu akşam ilk 11’de sahaya çıkacağı bildirildi.

Cenk’i golle buluşturacak

Dün yapılan takım çalışmasında hırslı bir görüntü sergileyen Ricardo Quaresma, bugünkü maçta da sağ kanat hattında görev yapacak. Son haftalarda Cenk Tosun’la yakaladığı uyumla dikkat çeken Q7, bu akşam da CT23’ü golle buluşturmaya çalışacak.

Orhan Yıldırım


Beşiktaş 2-1 Hapoel özet ve goller

Haberin Devamı
YORUM YAZ