MENÜ

Tudor'un Beşiktaş taktiği Sneijder'e göre!

Takımla çalışmalara başlasa da Hollandalı yıldızın durumu netleşmedi... Oynaması halinde hücum hattı her zamanki gibi olacak. Aksi halde ise Igor Tudor ya Josue’ye aynı görevleri verecek ya da savunmanın önünde üçlü orta sahaya dönecek, taktik değişecek.

Tudor'un Beşiktaş taktiği Sneijder'e göre!

Çaykur Rize karşısında Wesley Sneijder’in yokluğunda Galatasaray pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı... Beşiktaş derbisi öncesinde Hollandalı yıldız, sakatlığını atlatıp takımla çalışmalara başlasa da derbide sahada olup olmayacağı henüz netleşmedi. Bugün ve yarın yapılacak iki antrenman sonrasında sağlık heyeti önce oyuncunun durumuna bakacak sonra da teknik heyete raporunu verecek.

İşte bu görüşmelerin ardından da Tudor artık taktiksel kararını verebilecek.. Hırvat teknik adamın önünde iki seçenek ve iki taktiksel hamle şansı bulunuyor.

Eğer sakatlığı geçerse Sneijder’in sahada olması halinde Aslan her zamanki hücum düzeni ile sahada olacak... Hollandalı oyuncu forvet arkasında Eren veya Podolski’ye destek olacak.

Fenerbahçe'den Tudor açıklaması!

JOSUE DERBİYE HAZIR FORMASINI BEKLİYOR

Gelelim Sneijder’siz oyundüzenine. Yıldız oyuncunun yokluğu elbette tüm planların da değişmesine neden olacak. Igor Tudor’un Sneijdersiz kalması halinde iki farklı planı var... İlki Josue’yi Sneijder’in yerinde oynatıp aynı görevleri ona vermek... İkincisi ise orta sahada ve hücumda sistemin komple değişecek olması.

Buna göre üçlü orta sahaya dönülecek ve Nigel de Jong-Tolga-Selçuk İnan-Josue arasından 3 oyuncu hemen savunmanın önünde ve savunma güvenliğini ön planda tutarak sahada olacak.

Kaynak: Şampiy10

Kaçan balık büyük oldu: Dembele ve Sampaoli!

Haberin Devamı
YORUM YAZ