MENÜ

İstanbul At yarış tahminleri - 22 Şubat Çarşamba

İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

İstanbul At yarış tahminleri - 22 Şubat Çarşamba

22 Şubat Çarşamba İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ünlü menajer Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı ve sizler için bir kupon hazırladı.

KINALI KUZU cazip tekim

1.AYAK: Bu yarışına ekip olarak çok iyi hazırladığımız atımız Başseklavi, değişen jokeyi G.Kocakaya idaresinde başarılı bir performans sergileyecektir. Sentetik pistte bu mesafelerde çok başarılı olan Merih, klas pilotuyla öncelikli rakibimiz olacaktır.

2.AYAK: Maiden Satış Koşusu her türlü sonucu açık. Vasat performansa sahip isimlerin biraraya geldiği bu mücadelede mümkün olduğunca fazla safkana şans verilmeli. Saltukcan, Akgündüz, Örümcekbey, Tilki, Uluçınar, Yarbey ve Adını Sen Koy imkanlar ölçüsünde şans verdiğim safkanlardır.

3.AYAK: Tempo koşularının başarılı ismi Güngör Baba ile anne kardeş olan Win Star Win, sürekli artan formu ve mesafeye yatkınlığıyla çok şanslıdır. Noksansız hazırlanan Love Song ile klas pilotunun tercih ettiği Champ Lion rakip gördüğüm ikilidir. Çeko Dayı, Depository ve Big Show sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.

4.AYAK: Ahır ekibinin çok güvendiği Yiğiter bu grupta gelmez ise koşu karakolda bitecektir. Lifetime tatminkar formuyla öncelikli rakibi olur. Bravo Riva, Gürman Ağa, Majewska, Tamercan ve Beleki sürpriz beklediğim isimlerdir.

5.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen Kınalı Kuzu'nun hemcinslerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. Oldukça cazip görünen programda risk edilerek tek yazılmalıdır.

6.AYAK: Voli, Lovely Prens, Sonkarar, Hoşgörü ve Mahir Bey bu zorlu koşuda imkanlar ölçüsünde değerlendirilmelidir. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim...

Ümit Bekmezci İstanbul kuponu

4-8
8-2-6-10-12-14-1
2-1-4-3-5-8
2-4-5-1-8-11-9
1
4-8-7-12-1




Haberin Devamı
YORUM YAZ