MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 22 Şubat Çarşamba

Çarşamba Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ali İhsan Kaynaş Bursa programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - 22 Şubat Çarşamba

22 Şubat Çarşamba Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Ali İhsan Kaynaş Bursa programını değerlendirdi.

NİNOŞUN OĞLU BANKO

1.AYAK : Öncelikli atım ilk koşusunda sonlarda diri ataklar ile gelen KING GUBAZ'dır, Anne KARANTAY Anne kardeşi ÇUHADAROĞLU Baba 2 yaşlı taylarda koşan kazanan oranında en başarılı aygır NATIVE KHAN. NATIVE KHAN yavruları bilhassa Kocaeli ve Bursa kum pistinde çok iyi istatistik ile koşuyorlar. ŞAHDAMAR - BY JAK - KOBATER - KÜLÜNK HANIM ve ATEŞİN RÜZGARI diğer şansı olabilecek taylardır.

2.AYAK : BALBALLILI - GÖZÜM KALDI ..... Gruba bakıldığında kalite ve form durumları itibarı ile diğerlerinden net ayrılıyor , yamak avantajı ise BALBALLIDAN yana önceliği ona veriyor rakip ise GÖZÜM KALDI diyorum.

3.AYAK : ÖZBİLGİN ÖZDURAN ile Ana Baba bir kardeş, ÖZDURAN'ın yarış hayatı oldukça parlak geçti . Kum pistte toplam 25 kez koşan safkan bunun 8 inden 1. lig 9 undan ise tabelanın diğer basamaklarını elde etmiş kazandığı koşular ise ağırlıklı AÇIK GR. yarışları. Kafa kağıdı mükemmel fakat bu güne kadar orjin hakkını veremedi , her şeye rağmen bu zayıf grupta öncelikli isimdir . ATOM ADAM ve KAFKAS İMPARATORU kendisine rakip görebileceğim isimler , diğer safkanlar ise bu koşudan sonra anca çorba içerler.

4.AYAK : YÜCELİR'in süratlendireceği koşu son viraj dönüldükten sonra zevkli bir hal alacak. Yanına gelecek MERT ADAM ve dışlarına çıkacak NİNOŞUN OĞLU YÜCELİR'i yakalamaya çalışacak, TOKAÇOĞLU'nun bitmez tükenmez teşviklerine cevap verecek NİNOŞUN OĞLU uzun sprinti ile bu mücadeleden aynayı önde geçen isim olarak çıkacaktır.
NİNOŞUN OĞLU B A N K O.....

5.AYAK : Koşu yorumuma geçmeden bir konuya değineceğim ; Bir tay düşünün 2017 yılına 3 yaşlı olarak dönmüş ve form durumu mükemmel 4 kez çıktığı pistten hep başı dik ayrılmış , buraya kadar her şey güzel fakat son koşusundan 5 gün sonra tekrar sahaya sürmek ne kadar doğru ???? Neyse konuyu kesip yoruma dönelim.... 30 Ocak tarihinde MAGLEW ve VELİAHT BETÜL Ş5 koşmuşlar MAGLEW rakibini 2 boyla geçmiş fakat bu gün 3 kg. siklet dezavantajı var. Burada koşacak isimlerden MASTER OF THE WIND'in son galobunu pazar günü yarış koşmak içi İZMİR de olan GÖKHAN kendi yaptırmış D İ K K A T ... Benim bu koşu favorim VELİAHT BETÜL en yakın rakip MAGLEW diğer şans verdiklerim sırası ile NADIA DANCER - MASTER OF THE WIND ve ATMACA KIZ.

6. AYAK : Günün son koşusu süpriz kokuyor, sırası ile FORTE - COUNT ON YOU - ARCHMAN - DEATH RACER - GARİP AĞA - SESSİZCE GEÇER - BLACK OUT ve AIRTOUCH kuponlarımızda bulunsun.

4-8-3-5-9-2
3-4
2-1-3
2
9-1-7-5-4
5-2-3-7-9-13-1-4

Haberin Devamı
YORUM YAZ