MENÜ

Vodafone Arena'da rekor zamanı!

Siyah-Beyazlılar, yarın akşam Vodafone Arena’da oynayacakları Hapoel Beer-Sheva maçında seyirci rekoru hedefliyor. Avrupa’da en kalabalık karşılaşmasına 36 bin kişinin izlediği Benfica mücadelesinde çıkan Kara Kartal, İsrail ekibiyle oynanacak rövanşta 40 bin Kartal’ı bekliyor.

Vodafone Arena'da rekor zamanı!

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur ilk maçında geçen hafta İsrail temsilcisi Hapoel Beer- Sheva’yı 3-1’lik skorla devirip avantajı eline geçiren Siyah-Beyazlılar, yarın akşam rövanş maçına çıkacak. Rakibini Vodafone Arena’da ağırlayacak olanBeşiktaş’ta yönetim, bu maça taraftardan büyük ilgi bekliyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev karşılaşmasını 33 bin, Napoli mücadelesini 35 bin ve Benfica maçını da 36 bin futbolsever önünde oynayan Siyah-Beyazlılar, takımın ligde liderliğini sürdürmesi ve ilk maçta avantajı eline alması sebebiyle tribünlerin tıklım tıklım dolacağını tahmin ediyor. Yönetimin, bu konuda belirlediği hedefin 40 bin olduğu öğrenilirken belirlenen rakam tutturulursa Kara Kartal, Avrupa’da bu sezonki seyirci rekorunu kıracak. Satışa sunulan 10 bin biletin büyük oranda tükendiği; 30 bin kombineli taraftarın da maça hücum etmesinin beklendiği bildirildi.

Ligde de açık ara lider

Süper Lig’de bu sezon 10 iç saha maçına çıkan Siyah-Beyazlılar, 29 bin kişilik seyirci ortalamasıyla bu alanda ligin tribüne en çok taraftar çeken takımı konumunda bulunuyor. Kara Kartal’ı bu alanda 20 bin kişilik ortalamasıyla Fenerbahçe takip ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ