MENÜ

(ÖZET) Porto - Juventus maç sonucu: 0-2

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur mücadelesinde Porto evinde Juventus'u konuk ederken, İtalyan ekibi adeta turu ilk maçtan geçti ve 2-0'lık galibiyetle büyük avantaj yakaladı.

(ÖZET) Porto - Juventus maç sonucu: 0-2

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Porto, juventus'u ağırladı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Porto'lu Alex Telles 25 ve 27. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla oyundan atıldı ve Porto maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında Juve 72 ve 74'te arka arkaya attığı gollerle 90 dakikadan 2-0 galip ayrıldı.

72'de Juventus'un genç oyuncusu Marko Pjaca, ceza alanında sağ çaprazda önünde seken topa çok sert vurdu ve Iker Casillas'ı avladı; 0-1.

Bu golden iki dakika sonra ise Alex Sandro'nun sol kanattan sağ ayağıyla yaptığı ortaya Dani Alves arka direkte iyi vurdu ve golü attı; 0-2. 90 dakika 2-0 Juventus2un üstünlüğüyle sona erdi.

Rövanş maçı 14 Mart'ta Torino'da oynanacak.

Sevilla-Leicester City maç sonucu: 2-1



(ÖZET) Porto - Juventus maç sonucu: 0-2



İki takımın maç kadroları:

Porto:

Iker Casillas - Alex Telles - Felipe Augusto - Ivan Marcano - Maxi Pereira - Yacine Brahimi - Danilo Pereira - Hector Herrera - Ruben Neves - Andre Silva - Tiquinho Soares

Yedekler:

Jose Sa - Willy Boly - Miguel Layun - Andre Andre - Jesus Corona - Diogo Jota - Oliver Torres

Juventus:

Gianluigi Buffon - Giorgio Chiellini - Alex Sandro - Andrea Barzagli - Stephan Lichtsteiner - Miralem Pjanic - Juan Cuadrado - Mario Mandzukic - Paulo Dybala - Sami Khedira - Gonzalo Higuain

Yedekler:

Neto - Mehdi Benatia - Daniel Alves - Daniele Rugani - Claudio Marchisio - Kwadwo Asamoah - Marko Pjaca​





Haberin Devamı
YORUM YAZ