MENÜ

Başkan Tuna'dan, Escrima sporcusu Serkan Gök'e destek!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna,  İtalya’nın Milano kentinde 86 Ülkenin katılacağı ‘1.Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasında’ ülkemizi temsil edecek olan Escrima sporcusu Serkan Gök’e başarılar diledi.

Başkan Tuna'dan, Escrima sporcusu Serkan Gök'e destek!

Sporun her branşına destek vererek, milli sporcular yetiştiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu kez de bir savunma sanatı olarak öne çıkan Arnis Kali Escrima Sporu’nda Ülkemizin tanıtılmasına katkı sağlayacak.

2014-2016 yılları arasında Arnis Kali Escrima Sporu’nda Türkiye Şampiyonu ödülünü alan Toroslar Belediyesi Personeli Serkan Gök, İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilecek ‘1.Uluslararası Savaş Sanatları Meydan Okuma Müsabakasına’ katılarak, Ülkemizi temsil edecek.

Türkiye Arnis Kali Escrima Federasyonu sporcusu Serkan Gök, 25-26 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek ve 86 Ülkenin katılacağı müsabaka öncesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek, spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Tunadan, Escrima sporcusu Serkan Göke destek



Uluslararası müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Gök, Arnis Kali Escrima Sporu’nda ülkemizi ve kentimizi temsil edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, İtalya’dan iyi bir sonuçla döneceklerinin sözünü verdi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da personeli Serkan Gök’e müsabakada başarılar dileyerek, Türk sporcuların Ülkemizi Uluslararası yapılan müsabakalarda temsil etmesinin gurur verici olduğunu ifade etti.

Başkan Tuna: “Personelimiz Serkan Gök ile birlikte bir sporcumuzu daha Savaş sanatları sporu branşında İtalya’da yapılacak olan şampiyonaya gönderiyoruz. Orada inşallah Ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil edecekler. İddialı ve özgüveni yüksek olan sporcularımızın bu müsabakadan da şampiyon olarak dönmesini istiyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ