MENÜ

Advocaat'ın Volkan Şen - Sow kararsızlığı

Advocaat, Krasnodar karşısında sahaya süreceği 10 ismi belirledi. Hollandalı, sol kanatta kararsızlık yaşıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Sow ve Volkan Şen arasında seçimini maç saatinde yapmayı planlıyor.

Advocaat'ın Volkan Şen - Sow kararsızlığı

Ligde zirvenin 10 puan gerisinde kalan Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek için bu akşam çok kritik bir mücadeleye çıkacak. Dick Advocaat, 1-0’ın rövanşında turu getirmek için sahaya çıkacak kadroyu büyük ölçüde belirledi.

Hollandalı teknik adam, Kasımpaşa karşısında revizyona gitmiş ancak bu da sonuç vermemişti. Tecrübeli çalıştırıcı, bu akşam sezon başından beri kullandığı ideal kadroya dönüş yapacak. Şener, Hasan Ali, Lens, Van Persie gibi isimler ilk 11’e dönecek.

Sow - Volkan Şen kararsızlığı

Advocaat tek kararsızlığı, sol kanatta görev vereceği öğrencisi hakkında yaşıyor. Moussa Sow, Kasımpaşa maçında kötü oynadığı için devre arasında oyundan alınmıştı. Volkan Şen de aynı maçta beklentilerin uzağında kaldı ve sakatlanarak kenara geldi. Durumu ciddi olmasa da Advocaat, böylesi kritik bir karşılaşmada risk alıp almama konusunda emin değil. Tecrübeli çalıştırıcının son kararını, bugün maçtan önce yapılacak son toplantıda vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ