MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 20 Şubat Pazartesi

Şanlıurfa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya sizler için günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - 20 Şubat Pazartesi

20 Şubat Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya sizler için günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

ROJHATAĞA uygun grupta

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Şanlıurfada bugun zorlu bir programla karşı karşıyayız. Bu yarışta ilk şansı BAYRAMOĞLU’na veriyorum, istikrarlı yarışlar yapıyor ama kazanmakta biraz sıkıntı çekiyor, bu atın beğendiğim özelliği uzun düzlük sprinti atabilmesi ama çok gerilerde beklediği için tutturamıyor, koşuda fazla kaçak at olduğu için yarış lehine gidecek bu kez tutturabilir. Tam bir istikrar abidesi olan ama henüz maiden durumdaki ÖZTÜRKMEN, yeniden iyi anlaştığı aprantisine kavuşuyor, bu kardeşimizle katılmış olduğu üç yarışında da ikinci oldu, mesafe tuttuğu için bu kez vurabilir. Son yarışında mesafe çok kısa geldiğini düşündüğüm, uzunlarda daha etkili olacağı kanaatinde olduğum ayrıca bu da henüz maiden olmasına rağmen geçen seneden beri yakın markajımda olan yeri geldi Kısa Vade koşuda banko önerdiğim kendini unutturan atlardan ÇAKABEY, son yarışında starttan 3 boy geç çıkan sonrasında kalabalık grupta tam randıman veremeyen bu kez daha iyi bir yarış beklediğim ters kısrak LIFE IS A BREEZE, verdiği kısa aradan sonra tedavisi yapılıp dinçlik yarışı yapacak olan sürpriz adayım AYABAKAN, son startında yeniden düzeldim geliyorum havası veren SARAÇKIZI, rakiplerine oranla çok ciddi kilo avantajı bulunan son tabelası fena olmayan PRENSES GÜLŞAH, zorlu mücadelede bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Süratli stiliyle çıktığı gibi bitirebilecek forma sahip olan ayağına çabuk kısrak ARCHİPELAGOS, geçen yarışında koşu günü Şanlıurfadan-Adana’ya kadar dillenen ama o gün olmayan bugun peşini bırakmayalım diyebileceğim KOŞAN ELİFNUR, son startına oranla daha uygun grubu yakalayan DERVİŞDAYI, zaman zaman ters yarışlar yapan GÖNÜLHANIM, bombaseverlere ıskalamamasını tavsiye edeceğim TUMBUL SAVAŞ, çok ciddi kilo avantajı bulunan ve gençliğinin avantajıyla bunu lehine çevirebilme ihtimali bulunan DEMİRKIR HAT, nerde nasıl koşacağı belli olmadığı için her ihtimale karşı sona eklediğim AKTEMUR, bu yarıştaki sıralamamdır.

3.AYAK:Çok dengesiz bir yarış gözüküyor. RAKİP, PARILDAR, BÜŞRA HATUN, GÜZEL KÖYLÜ, GÖKSİN öne çıkardığım kısraklar.

4.AYAK:Kısa Vade yarıştaki son tabelası bu gruba yeterli kanaatinde olduğum, bu kez hem mesafesine hem pilotuna dönen ROJHATAĞA, bankomdur.

5.AYAK:Adana’dan geri dönen KAÇAR FEVZİ, için eğer önde ‘’Yeşiltaş’’a aynı stildeki ‘’Gobaklı’’ pres yapar koşuyu yüksek tempolara çıkarırlarsa kazanmaya çok yakın görmekteyim. Pres yemezse YEŞİLTAŞ, düzlüğe diri girerse, inatçı yarış karakteriyle o bitirebilir, son startında düzeldiğini gösteren ALTINSİMA ile iyi durumdaki CAMUZAĞA ikiliside buranın sigortalarıdır.

6.AYAK:EBU EMİR, TOMS TO TOMS, MY FAST BOY üçlüsünü ayırmıyorum.

Gökhan Yalçınkaya'nın Urfa kuponu

6,8,10,7,9,11,12 // 3,10,4,5,6,16,1 // 10,7,2,5,4 // 2 // 2,9,4,1 // 2,4,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ