MENÜ

Göster kendini Van Persie!

Hollandalı yıldız, Bursa ve Kasımpaşa maçlarında cezalı olduğu için oynamadı; “Fit olmadığı” gerekçesiyle Rusya’ya götürülmedi. Rövanşta RvP’den beklentiler büyük. Golcü oyuncu da takımını sırtlamaya kararlı.

Göster kendini Van Persie!

Fenerbahçe’de artık tüm gözler Krasnodar ile yarın oynanacak rövanşta. Rus ekibiyle yapılacak mücadele, Sarı-Lacivertliler için sezonun en önemli maçı konumunda. Temsilcimizin, ilk maçtaki 1-0’lık yenilgiyi çevirmesi için mutlaka gol bulması, turu geçmek için 1’den fazla skor üretmesi şart.

Bursa ve Kasımpaşa maçlarında hücumdaki etkisiz görüntü, Rusya’daki mücadele Krasnodar karşısında pozisyon üretilememesi endişe yaratıyor. Sarı-Lacivertliler’in en büyük umudu ise bu 3 karşılaşmada forma giymeyen Robin van Persie. RvP, cezalı olduğu için Bursa ve Kasımpaşa sınavlarında takımı yalnız bıraktı.

Advocaat, Krasnodar ile oynanan ilk maçta ise öğrencisini ‘fit olmadığı’ gerekçesiyle kadroya almadı. Van Persie’nin yarın akşam 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Taraftarlar, Hollandalı yıldızın hücumdaki sıkıntıya ilaç olacağına inanıyor. 33 yaşındaki forvet de Krasnodar karşılaşmasına sıkı şekilde çalışarak hazırlanıyor. Hollandalı yıldızın aklındaki tek şey, zorlu mücadelede takımını sırtlayarak Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasına taşımak.


Bu kadroları hatırladınız mı? İşte efsane takımlar...






Haberin Devamı
YORUM YAZ