MENÜ

Ersun Yanal: Top çizgiden geçmedi

Trabzonspor - Alanyaspor maçının ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımdan ve oyundan memnun olduğunu söyledi.

Ersun Yanal: Top çizgiden geçmedi

Trabzonspor - Alanyaspor maçının ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, doğru hamleler yaptıklarını iyi de bir oyun oynadıklarını ancak topun bir türlü çizgiyi geçmediğini ifade etti.

İşte Ersun Yanal'ın maç sonu açıklamaları:

"Yılbaşından bu yana doğru yoldayız ve doğru hamleler yapıyoruz. Oldukça geriden koşan bir takımız. Bugün takıma ilave ettiğimiz oyuncuların performansları bize umutlandırıyor. Sadece top çizgiden geçmedi. Oyun haklılığımız var. Oyuncularımı kutluyorum. Mutlaka o çizgiden geçecektir. Alanyaspor'da dirençli bir takım. Maçı sonuna kadar bırakmadık. Taraftarımızla burada oldukça iyi bir buluşma gerçekleştiriyoruz.

Genç oyuncular vurgusu

"Trabzonspor'u hakkettiği yere götürmek istiyoruz. Her maç kazanmak için oynayacağız. Biz sonuçlardan farklı şeyler katacağız. Genç oyuncularımız var onları takıma katacağız. Doğru yoldayız bu yolu takip edeceğiz."

Yanal, oyuncularını özellikle maçın başlarındaki gol arzusu ve mücadelesinden dolayı kutladığını ifade ederek şöyle devam etti;

“Durica'nın da sakatlığının ardından hızlı oyuncu değişikliği gerçekleştirdik. Onun da MR'ı çekildi, diziyle ilgili sorun var. MR, sonucunu doktorumuz okuyacak ve açıklayacağız. Oyunda ritimli ve tempolu geriden oyun kurarak oynamaya alıştığımız düzenimiz sarsıldı. Top çizgiden geçmedi. Takıma yeni oyuncular katıldı ve bunun ısınması için bir sürenin geçmesi gerekiyor. Takımda güzel atmosfer var. Bunun devam etmesi adına takım ve camia buluşup güvenli ortama doğru hareket ettiğimizi düşünüyoruz. Bugün bir puan da olsa gelecek için umut verdi. Trabzonspor'un istediği sonuçları alacağı vizyon mevcut. Bu yönde de çalışmalarımız devam edecek. Oyuncularımız bugün sadece topu içeriye atamadılar. Onun dışında güzel bir futbol oldu.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ