MENÜ

Cezaya rağmen 21 bin taraftar

Gaziantep maçından sonra tribün cezası verilmesi ve 12 bin kişinin elektronik biletinin iptal edilmesine rağmen Bordo-Mavililer takımlarını yalnız bırakmadı. 21 bin Trabzonsporlu kaçan galibiyet sonrası takımı alkışlarla uğurladı.

Cezaya rağmen 21 bin taraftar

Akyazı’daki Medical Park Arena’da ikinci lig maçına çıkan Trabzonspor, müthiş bir taraftar desteğini de arkasına aldı. Hafta içinde biletlere yoğun ilgi gösteren Bordo-Mavililer, günlerden pazartesi olmasına rağmen takımlarını yalnız bırakmadı. Alanyaspor karşılaşmasında tribünlerde tam 21 bin seyirci vardı. 19. haftadaki Gaziantepspor mücadelesinden sonra tribün ceza gelmiş ve 12 bin kişinin elektronik kartı iptal edilmişti. Buna rağmen o karşılaşmadaki taraftar sayısı (22 bin 600) yaklaşık olarak dün de yakalanmış oldu.

Başkan da statta

Maç öncesi Kolbastı ekibi mini bir gösteri gerçekleştirirken, Başkan Muharrem Usta da takımın yanındaydı. Medical Park Arena’daki maçta tribündeki yerini alan Usta, Trabzonspor’un yakaladığı net fırsatlarda büyük heyecan yaşadı. Usta’ya taraftarlar da müthiş bir ilgi gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ