MENÜ

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir? Fenerbahçe'de futbol mu oynadı mı?

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir? Survivor'da bugün gerçekleştirilen eleme ile Survivor'dan elenen Bulut Özdemiroğlu'nun kim olduğu sorusu merak ediliyor. Survivor fanları Bulut Özdemiroğlu ile ilgil idetaylı bilgi arıyor. İşte Survivor'a veda eden Bulut Özdemiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların cevabı...

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir? Fenerbahçe'de futbol mu oynadı mı?

Bulut Özdemiroğlu kimdir sorusu akıllarda. Eser West'in yerine Survivor 2017'ye dahil olan Bulut Özdemiroğlu, gözyaşları içerisinde Survivor 2017'ye veda etti. Göz6 programında daha önce yarışan Bulut Özdemiroğlu performansı ile dikkat çeken isimlerin başında gelmişti. Bulut Özdemiroğlu Eser West'in yerine Gönüllüler takımında yarıştıktan sonra 29 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen eleme konseyi ile Survivor'a veda etti. Bulut Özdemiroğlu, Survivor'a veda ederken gözyaşlarını tutamadı... Arkadaşları Özdemiroğlu'na destek oldu.

Bulut Özdemiroğlu kimdir?

28 yaşında olan Bulut Özdemiroğlu, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Hasan Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan başarılı yarışmacı, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünde eğitim gördükten sonra uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol oynayan Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla ilgilenmektedir.

Göz6 finalisti Bulut Özdemiroğlu Survivor 2017 yarışmacısı oldu

Survivor'da büyük sürpriz yaşandı. Yarışmaya veda etmek zorunda kalan Eser West'in yerine Göz6 yarışmasından tanınan Bulut Özdemiroğlu dahil oldu.

Survivor'da heyecan artarak devam ediyor. Dün akşam 21. bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da yarışmacılar ve izleyiciler bir sürprizle karşılaştı. Acun Ilıcalı, konseye Gönüllüler Takımı'nın yeni yarışmacısını davet etti. Göz6 programındaki başarılı performansıyla dikkat çeken ve finalistlerden biri olan Bulut Özdemiroğlu, Gönüllüler Takımına katılarak Survivor 2017 macerasının bir parçası oldu.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir Fenerbahçede futbol mu oynadı mı


Acun Ilıcalı'dan 'Bulut Özdemiroğlu' açıklaması

Bulut'un Göz6 yarışmasındaki başarısına dikkat çeken Acun Ilıcalı, "Haftalarca Göz6 evinde mücadele veren ve finalist olan Bulut, birçok yarışmacıyı geride bırakmıştı. Kendisi Survivor 2017'ye dahil oldu. Hayırlı olsun..." ifadelerine yer verdi.

İşte Bulut Özdemiroğlu'nun ilk sözleri

Haftanın eleme adaylarının belirlendiği konseyde Survivor 2017'ye dahil olan Bulut Özdemiroğlu, duygularını dile getirdi. Survivor'ın çiçeği burnundaki yarışmacısı, "Burada bir birinden değerli birçok yarışmacı bulunuyor. Herkesin bir hedefi ve hayali var. Kimi futbolcu olmayı, kimi doktor olmayı, kimi ise avukat olmayı hedefler. Ben Survivor olmayı hedefledim. 5 yıldır bunun için çok uğraş verdim. Şimdi buradayım ve umarım şampiyon olarak hayalimi tamamlamış olurum" dedi.

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir Fenerbahçede futbol mu oynadı mı


Survivor'ın yeni yarışmacısı yasakla geldi

Bulut'un yarışmaya dahil olmasından hemen sonra Acun Ilıcalı, Bulut'a dış dünya ile alakalı her hangi bir soru yöneltilmesinin yasak olduğunu ve aynı şekilde genç yarışmacının da diğer yarışmacılara bu konuyla alakalı bir şey söylememesi gerektiğini vurguladı.

Berna ve Erdi Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut için neler söylediler?

Konseyde söz hakkı verilen Berna ve Erdi, Göz6 yarışmasından tanıdıkları Bulut'un Survivor'a katılmasıyla alakalı duygularını dile getirdiler. Berna, Bulut'un Survivor'a katılmayı çok istediğini ve kendisinin parkurlarda başarılı olacağını belirtti. Erdi ise Bulut için "O beni iyi tanır; ben de onu iyi tanırım. Her şey nasip kısmet. Bakalım göreceğiz." dedi.

Survivor Bulut Özdemiroğlu kimdir Fenerbahçede futbol mu oynadı mı

Haberin Devamı
YORUM YAZ