MENÜ

İzmir At yarış tahminleri - 19 Şubat Pazar

İzmir At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Erdinç Aktaş günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı...

İzmir At yarış tahminleri - 19 Şubat Pazar

19 şubat Pazar İzmir At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Erdinç Aktaş günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı...

KUPAYA GÜRSOYHAN YAKIN

1.AYAK: Bütün yarış severlerimize iyi günler diliyorum; Günün ilk ayağında GÜNÜN GANYANI Oynayacak yarış severlerimiz için son yarışında koşunun ağır tempoda gitmesinden dolayı erken liderliği alan GÜNGÖR AĞA daha sonra düşen temposuyla yarışı 2.bitirdi bugün günün ganyanı oynayacaklar için bu ismin üzerine şanslarını deneyebilirler.Uzun mesafedeki son iki yarışı dikkat çekici olan AŞKARBEY Güngör Ağa'nın ilk ciddi rakibidir. Son haftalarda yakalamış olduğu güzel formunu koruduğunu yarış galobunda belli eden MY SULTAN ve bu mesafeleri çok iyi koşan ESRAR DEDE rakiplerinin hata yapması halinde yarışa ortak olacaklardır. Son koşusunda başa baş mücadele edip galip ayrılan KIZILHAN, formda aprantisi ile EYVAH UZUN MEHMET ile geçende sizlere önerdiğim MUHRİP yarışını diğer şanslılarıdır.

2.AYAK: Günün önemli yarışı olan VALİ Koşusun'da geçen sene "BİLDENHAN" Jokeyi Halis Karataş ile kazanmıştır. ADNAN ÜNAL bana bugün son koşusunda bekleme yapıp bariyer dibinden el oynatmadan kolay bir şekilde kazanan SAADIN GÜCÜ'nün bir kez daha kazanacağını söyledi benden uyarması. Etkili formu ile ALPTUĞHAN ve ilk kez uzun mesafede koşacak olmasına rağmen AĞAPERSEN rakip olarak görüyorum.

3.AYAK: Geçen sene bu koşuyu "SAINT HILARION" jokeyi Akın Sözen ile kazanmıştır. Sevdiği pist ve mesafede koşacak olan BAVİ REŞ en başta yazılmalıdır. Son yarışını ölçü almayın ve MORE THAN A GAME favorinin en sert rakibidir olacaktır. Buranın bombası DOMBRA olur.

4.AYAK: Formunun zirvesinde olan PIN UP bu mesafelere olan uyumu ile favorimdir. Yarış totosu pek parlak olmasa'da FİRDEVS bugün kollanmalıdır. Son yarışından makineden tereddütlü çıkmasına rağmen tabelada kendisine yer bulan RED QUEEN ve bir süredir koşmamasına rağmen dinçlik ile CHASTE arasındaki biricilik mücadelesine uygun kilosu ile CASSOWARY ile her geçen gün artan formu sahip olan BORNEO'nunda katılmasını bekliyorum.

5.AYAK FEHMİ SİMSAROĞLU Koşusunu geçen sene "KINOWA" Jokeyi Akın sözen ile kazanmıştır. 1600 ve daha yukarısı mesafelerde koşacağı her yarışında koşunun ağır favorilerinden biri olacağını düşündüğüm GÜRSOYHAN'nın bugün program üzerinde güveneceğimiz "Banko" adayımızıdır.

6.AYAK: Son yarışında çıktığı gibi kolay kazanan ILIÇLIM bugün mesafe biraz uzun olsa da en başta yazalım. Ekürisi ile birlikte FANİZAN, göz ardı edilmemelidir. Genel form durumu tatminkar olan KARAGÜLÜM ile son yarışını çok başarılı bulduğum HATİCE son 100'e kadar lider durumda gelen daha sonra düşen temposuyla yarışı 3.bitirdi bugün sprint mesafesini kısaltması halinde kapanışı yapabilir dikkat. Son koşusu ile LİYA, uygun kilosuyla LİDERBATUR, takibimde ÖZPEMBE ve son yarışını tekrarlaması halinde KOLAÇAN son ayağın diğer şanslı isimleri olacaklardır. Bol şanslar.

Erdinç Aktaş'ın İzmir kuponu

(3-6-1-9-5-2-4) (6-2-1) (1-3-6) (2-6-3-1-8-5) (2) (2-1-12-10-4-13-14-3)

Haberin Devamı
YORUM YAZ