MENÜ

Beşiktaş rakipleriyle farkı açıyor

Beşiktaş, rakipleriyle hem oyun hem de puan olarak farkı açıyor. Geçen haftanın aksine Akhisar karşısında kaliteli futbol oynayarak bu defa puan kaybına izin vermeyen Kartal zirvede çok rahatladı, Galatasaray derbisi öncesi keyifler daha da arttı.

Beşiktaş rakipleriyle farkı açıyor

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 2-1 mağlup olarak rakipleriyle puan farkını açma şansını tepen Beşiktaş, aynı hatayı bu defa yapmadı.

Vodafone Arena’da seyircisi önünde ağırladığı Akhisar Belediyespor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Siyah-Beyazlılar, etkili oyunuyla rakibini saf dışı bırakmayı başardı. En yakın rakibi Medipol Başakşehir’in Gaziantepspor, Galatasaray’ın Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’nin ise sahasında Kasımpaşa’ya puan kaybettiği haftayı zaferle kapatan Beşiktaş, puanını 47’ye yükselterek ikinci sıra ile farkı 4’e yükseltti.

Derbi öncesi büyük moral

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda devirdiği Hapoel Beer Sheva maçının moraliyle Akhisar Belediyespor karşısına çıkan ve rakibine şans tanımayan Beşiktaş, son 13 haftasına girilen Süper Lig’de aldığı bu galibiyetle rahat bir nefes aldı. Gelecek hafta Türk Telekom Arena’da ezeli rakibi Galatasaray’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar, kritik randevudan zaferle ayrılması halinde, daha da rahatlayacak. Kartal, derbiden sonra Çaykur Rizespor ve Kayserispor’u evinde konuk edeceği bir fikstürle yoluna devam edecek.
Quaresma rekor kırdı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ