MENÜ

Medipol Başakşehir liderlik şansını kullanamadı

Turuncu-lacivertliler, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükselme şansını kaçırdı.

Medipol Başakşehir liderlik şansını kullanamadı

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Medipol Başakşehir, zirve yarışında 2 puan daha kaybetti.

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’ya 4-0 mağlup olan turuncu-lacivertliler, bu hafta da Gaziantepspor karşısında berabere kalarak puan kayıplarını sürdürdü. Bu sonuçla puanını 43’e yükselten Medipol Başakşehir, bir maçı eksik lider Beşiktaş’ın 1 puan gerisinde kaldı. Ligin son sırasında yer alan Gaziantepspor ise puanını 15’e yükseltti.

Son 6 maçta 4. puan kaybı

Medipol Başakşehir, Gaziantepspor ile berabere kalarak son 6 maçında 4. puan kaybını yaşadı. Turuncu-lacivertliler, deplasmandaki Adanaspor beraberliğinin ardından, Kayserispor’u mağlup etti. Fenerbahçe yenilgisinden sonra, Bursaspor’u son dakika golüyle geçen turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz haftaki Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından, Gaziantepspor ile de berabere kaldı.

İrfan Can ve Alparslan ilk kez ilk 11’de

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, İrfan Can Kahveci ve Alparslan Erdem’e bu sezon ilk kez bir lig maçında ilk 11’de şans verdi. Turuncu-lacivertli takımın ara transfer döneminde Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı İrfan Can, Cengiz Ünder’in, Alparslan Erdem de Eren Albayrak’ın yerine ilk 11’de sahaya çıktı.

Gaziantepspor’dan son 2 maçta 4 puan

Ligdeki 9 maçlık yenilgi serisine geçtiğimiz hafta Adanaspor’u mağlup ederek son veren Gaziantepspor, Medipol Başakşehir beraberliği ile son 2 maçında 4 puan topladı.
Bir maçı eksik olan Gaziantepspor, 15 puan ile ligde son sırada yer alıyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ