MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - 18 Şubat Cumartesi

18 Şubat Cumartesi İstanbul At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom'dan Sinan Yılmaz İstanbul yarışlarını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı...

İstanbul at yarış tahminleri - 18 Şubat Cumartesi

Fanatik Hipodrom'dan Sinan Yılmaz İstanbul yarışlarını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı... 18 Şubat Cumartesi İstanbul At yarış tahminleri...

Ahırlar bölgesinden merhaba

Yazar: Sinan Yıldız

Sevgili Fanatik Hipodom okurları. Bir süredir rakamsal olarak sizlere altılıyı bulma yolunda yardımcı olmaya gayret ediyorum. Tüm bilgi ve bulgularımla yaptığım tahminlerin sizlere faydalı olduğunu umarım. Bir süredir yetenekli jokey FURKAN YÜKSEL'in menajerliğini yapmaktayım. Bugün editörümüz Cem Boşgelmez'in yer açmasıyla bir köşe yazısı ile ilk kez sizlere yorumlu olarak hitap etme imkanı bulurken kendisine çok teşekkür ederim.

1.AYAK: Kocaeli'den olumlu hazırlıklarla gelip menajerliğini yaptığım Furkan Yüksel'in uyumuyla bineceği Moonglow küçük kuponlara tek olarak risk edilebilir. Bu isim bekleneni veremezse bu kez sıkı takibimdeki My Sweet Lady devreye girebilir. Dubai'den dönen pilotu Kocakaya'ya kavuşan Allshanti ise sürpriz safkanımdır.

2.AYAK: Bence günün en zorlu mücadelesi olup bu ayaktaki sıralamam ise şu şekilde oluştu: Alinazik, Korik, İzsoy, Sheshbesh, Tezcınlı, Surkapı, Alemin Kralı, Ertaş ve Uçanşah.

3.AYAK: Yakından takip ettiğim ve Furkan'ın bineceği Gracia'ya öncelikle güveniyorum. En yakın rakiplerinin Halis abi ile start alan Lion Master ve son startını ölçü almadığım Pan Idol olduğunu düşünmekteyim. İlk startında tabela yapıp kısa ara veren Gül Ayşem (anadan Perfect Warrior’un babadan ise Tenerife Song’un kardeşi) kaliteli görünümüyle ihmale gelmeyecektir.

4.AYAK: Tam pist ve mesafesinde Halis abinin milimetrik tempo ayarlamasıyla rakiplerini mağlup edebilen Kechiche favorim iken Kemalettin abimin fit duruma getirdiği kalite isim Zu Hat bu safkanın en ciddi rakibidir.

5.AYAK: Seri safkan Tanatar fit duruma gelmiş olup favorimdir. Süratli mücadele lehine olan Derin Sultan bu safkanın en yakın rakibidir. Gezegen hep istikrarlı olup Furkan'la ihmale gelmez. Cankurtbey ve Azmi Reis ise bu ayağın sigortalarıdır.

6.AYAK: Şampiyon antrenörümüz, Fanatik Hipodrom’dan ekip arkadaşım Ümit hocamızın Yağmurun Fısıltısı benim favori safkanımdır, safkana güveniyoruz. Son startında sinyal veren Barbayanni bana göre tek ciddi rakiptir. Şansınız bol olsun.

Sinan Yıldız'ın İstanbul kuponu

8.9.2 // 7.4.3.6.5.9.2.1.15 // 7.11.14 8. // 5.6 // 8.9.6.2.1 // 13.2

Haberin Devamı
YORUM YAZ