MENÜ

Beşiktaş 2-1 Hapoel özet ve goller

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş, Vodafone Arena'da karşılaştığı Hapoel Beer Sheva'yı 2-1 mağlup etti ve tur atladı. Baştan sona rahat bir oyun sergileyen Siyah-Beyazlılar'ın golünü Aboubakar ve Cenk Tosun atarken, Hapoel'in golünü Nwakaeme kaydetti. Beşiktaş'ın rakibi cuma günü çekilecek kura ile belli olacak.

Beşiktaş 2-1 Hapoel özet ve goller

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Beşiktaş, son 32 turunda Hapoel Beer Sheva ile karşılaştı. İlk maçta aldığı 3-1'lik skorla maça rahat başlayan Beşiktaş, Aboubakar'ın attığı golle iyice rahatladı. Hapoel'in attğı gol hiçbir şeyi değiştirmezken son dakikalarda Cenk Tosun'la gelen gol galibiyeti getirdi.

Maçtan notlar şöyle;

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş, 3-1'in rövanşında Vodafone Arena'da Hapoel Beer Sheva ile karşılaşıyor. Hakemin düdüğü ile karşılaşma başladı.

Maçın ilk şutu konuk ekip Hapoel'den geldi. 8. dakikada kullanılan köşe vuruşunda top ceza sahasının dışına çıktı, Hapoel'li futbolcunun şutu farklı şekilde auta gitti.

14. dakikada Beşiktaş, karşılaşmadaki ilk şutunu attı. Aboubakar'ın pasında topla buluşan Anderson Talisca'nın uzaklardan şutunu Hapoel kalecisi rahatlıkla kurtardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir ve Konyaspor'un rakipleri belli oldu

Aboubakar perdeyi açtı!

17. dakikada Beşiktaş, yarı sahasından hızlı çıktı. Talisca'nın pasında sol kanatta topla buluşan Babel'in ortasında top savunmadan sekti ve Aboubakar'ın önünde kaldı. Kamerunlu yıldız futbolcunun sert şutu ağlarla buluştu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti.

30. dakikada Siyah-Beyazlı temsilcimiz Hapoel savunmasına yaptığı baskıyla topu kaptı. Sol kanatta Portekizli Quaresma güzel bir çalımla rakibini geçti ancak yapılan faul sonrası yerde kaldı. Topun başına geçen Talisca'nın sağ çaprazdan yaptığı serbest vuruşunu kaleci kurtardı.
Beşiktaş 2-1 Hapoel özet ve goller
Fabri parmaklarının ucuyla...

Golden sonra Hapoel Beer Sheva ataklarını sıklaştırdı. Sağ kanattan gelişen atakta savunmadan seken topa iyi vuran Broun'un şutunu Fabri parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Aboubakar 2. golü kaçırdı!

36. dakikada Andreas Beck'in yerden sert yaptığı güzel ortaya Vincent Aboubakar dokunamadı ve Kamerunlu futbolcu net pozisyondan yararlanamadı.

40. dakikada İsrail temsilcisinde Nwakaeme'nin uzaktan şutu kalenin üzerinden auta çıktı.

İlk yarı, Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Hapoel Beer Sheva'nın vuruşuyla başladı.

52. dakikada Beşiktaş, organize geldi. Necip Uysal'ın Quaresma'ya derinlemesine pasında Portekizli futbolcu topla buluştu. Quaresma'nın yerden ortasında Aboubakar'ın topukla vuruşunu kaleci Gorseh kurtardı.

İkinci yarıyla birlikte Beşiktaş, rakip takımın kalesinde tehlikeli ataklar üretmeye devam etti. 54. dakikada Talisca ceza sahası dışından şutunu çekti, savunmaya çarpan top kornere gitti. Quaresma'nın kullandığı kornere ceza sahasında Atınç kafayla vurdu, top yandan auta gitti.

60. dakikada Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşti. Quaresma oyundan çıkarken yerine Tolgay Arslan dahil oldu. Böylece Talisca sağ kanada geçerken Tolgay da Talisca'nın yerine orta sahaya geçti.

Hapoel eşitliği sağladı

64. dakikada Hapoel Beer Sheva, Nwakaeme'nin golüyle maçta 1-1 eşitliği yakaladı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortada Nijeryalı futbolcu, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu golden sonra Hapoel ikinci gol için Beşiktaş kalesine yüklenmeye devam etti. 66. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Hoban'ın kafa vuruşu direğin az farkla yanından auta gitti.

72. dakikada Necip oyundan çıktı ve Oğuzhan oyuna girdi.

Talisca gole çok yaklaştı

75. dakikada Beşiktaş, kısa paslarla yarı sahasından çıktı. Orta sahada Oğuzhan, sol kanattan bindirme yapan Tosic'i gördü, Tosic'İn ortasında ceza sahası içinde Talisca'nın yerden vuruşu direğin hemen yanından dışarı gitti. 79. dakikada Aboubakar çıkarken Cenk Tosun oyuna girdi.

Cenk bu maçı da boş geçmedi

Turu garantileyen Beşiktaş, 87. dakikada golcü futbolcusu Cenk ile skoru 2-1'e getirdi. Oğuzhan'ın pasında çalımlarla ceza sahasına giren Cenk'in sert şutu ağlarla buluştu ve Beşiktaş 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrılarak son 16 turuna kaldı.

Beşiktaş 2-1 Hapoel özet ve goller



****************
Beşiktaş Galatasaray
derbisi öncesi Hapoel Beer Shevamaçının rövanşını bu akşam Vodafone Arena'da oynayacak. Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva maçının yayın saatleri ne zaman olacağı ile ilgili detaylar haberimizde.

Hapoel’i deplasmanda 3-1 yenerek tur kapılarını ardına kadar aralayan Kartal, bol rotasyonlu bir kadroyla sahada. Güneş mutlu sona ulaşırken Galatasaray derbisi öncesinde kulübesinin son durumunu da görmek istiyor.



Beşiktaş - Hapoel Beer Sheva rövanş maçı ne zaman, saat kaçta?

Bu akşam saat 21.00'de Vodafone Arena'da oynanacak mücadele TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek... Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.


UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir ve Konyaspor'un rakipleri belli oldu


11'LER

BEŞİKTAŞ:
Fabri, Beck, Marcelo, Atınç, Tosic, Gökhan İnler, Necip, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar
Yedekler: Tolga, Atiba, Oğuzhan, Ömer, Tolgay, Cenk, Gökhan Gönül

HAPOEL:
Gorseh, Turjman, Tzedek, GHadir, Nwakaeme, Hoban, Ben Sahar, Broun, Ohayon, William Soares, Ogu

Yedekler: Haimov, Bitton, Radi, Barda, Buzaglo, Zrihan, Melikson

Maçtan notlar

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva’yı konuk eden Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’deki Akhisar Belediyespor mücadelesine göre ilk 11’de 5 değişiklik yaptı.

Güneş, ilk maçta alınan 3-1’lik avantajlı skorun yanı sıra Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray ile oynanacak karşılaşmayı dikkate alarak Hapoel Beer-Sheva maçında farklı bir 11’i sahaya sürdü. Siyah-beyazlı takımda Fabricio Agosto Ramirez, Marcelo Guedes, Atınç Nukan, Anderson Talisca, Ricardo Quaresma ve Ryan Babel takımdaki yerlerini korudu.

Tecrübeli teknik adam, Gökhan Gönül’ü dinlendirirken, bu oyuncunun yerine savunmanın sağında kırmızı kart cezası dolayısıyla ilk maçta kadroda bulunmayan ve cezasını tamamlayan Andreas Beck’e şans verdi.

Adriano’ya bu sefer sakatlık engeli

Sarı kart cezası nedeniyle Hapoel Beer-Sheva ile oynanan ilk maçta kadroda yer alamayan ancak Akhisar Belediyespor karşısında ilk 11’de görev alan Adriano Correia, bu sefer sakatlığı nedeniyle rövanş mücadelesinde şans bulamadı. Adriano’nun yokluğunda ilk maçta olduğu gibi sol bekte Dusko Tosic, sahaya çıktı.

Savunma güvenliği Necip Uysal ile Gökhan İnler’in

Şenol Güneş, savunmanın önündeki orta saha kurgusunda da önemli değişiklik yaptı. İsrail’deki karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Atiba Hutchinson, dinlendirilen futbolcular arasında yer aldı. Genelde bu oyuncunun yanında ideal kadroda görev alan Oğuzhan Özyakup da ilk maçta olduğu gibi yedekler arasında kendisine yer buldu. Şenol Güneş, savunmaya dönük orta saha görevini Necip Uysal ile Gökhan İnler’e verdi.

Aboubakar 60 gün sonra ilk 11’de

Beşiktaş’ın Kamerunlu oyuncusu Vincent Aboubakar, Beck gibi cezasını tamamladı ve rövanş maçında takımdaki yerini aldı. Cenk Tosun’un yerine Hapoel Beer-Sheva karşısında gol arayan Aboubakar, 60 gün sonra ilk 11’de sahaya çıkma fırsatı buldu. Siyah-beyazlı formayla en son 24 Aralık 2016’da Süper Lig’de Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de görev alan Aboubakar, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle bazı maçları kaçırmıştı. Organizasyonun tamamlanmasının ardından Beşiktaş kadrosuna dahil olan Aboubakar, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu.

İsrailli Beşiktaş taraftarı tribünde

Beşiktaş’ın Hapoel Beer-Sheva ile yaptığı karşılaşmayı siyah-beyazlı ekibin İsrailli taraftarı Yahudit Şalit de Vodafone Arena’da izledi. Eşi Ishak Şalit ile İsrail’in Beer-Sheva kentindeki Atatürk ve Şehitler Anıtı’nın bakımını gönüllü yapan ve Beşiktaş taraftarlığıyla bilinen Yahudit Şalit, yönetim kurulunun davetiyle takımını 10 yıl sonra İstanbul’da
izleme fırsatı buldu. Yahudit Şalit, eşi Ishak Şalit ile tribünde takımına destek verdi.

Everton Luiz’e taraftar desteği

Siyah-beyazlı taraftarlar, Sırbistan Ligi’nde oynanan Rad Belgrad-Partizan mücadelesinde ev sahibi takım taraftarlarının ırkçı saldırılarına maruz kalan Partizan’ın Brezilyalı futbolcu Everton Luiz’e destek verdi. Taraftarlar, kale arkası tribününe "Her zaman seninleyiz Everton Luiz" anlamına gelen İngilizce pankart astı.

Hapoel Beer-Sheva’da 4 değişiklik

Beşiktaş’a sahasında 3-1 yenilerek turu zora sokan Hapoel Beer-Sheva ise rövanş mücadelesine 4 farklı isimle çıktı. Geçen haftaki karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Ben Bitton, Maharan Radi, Elyaniv, Maor Melikson yedekler arasında yer aldı. İsrail temsilcisinde bu oyuncuların yerine Mohammad Ghadir, Matan Ohayon, Ben Sahar ve Vladimir Broun ilk 11’de görev aldı.

Tribünde Hapoel Beer-Sheva taraftarları yer almazken, konuk takım için ayrılan tribünde Beşiktaşlı taraftarlar takımlarına destek verdi.

TRT1 uydudan şifresiz nasıl izlenir? TRT 1 Biss Key ayarları...

Haberin Devamı
YORUM YAZ